Ingezonden persbericht


jaarlijkse netwerkbijeenkomst van Vice Versa Noord Nederland

Vice Versa Noord-Nederland, hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers, organiseert haar jaarlijkse netwerkbijeenkomst in het Hampshire Hotel - Plaza Groningen (voormalig Meerwold) op maandag 22 januari

'Innovatie en ondernemerschap: Klein beginnen, groot denken'

Twee interessante vrouwen geven hun visie op Innovatie en Ondernemerschap. Liesbeth Kneppers spreekt vanuit haar kennis en ervaring als hoogleraar Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Namens de VVD is zij bovendien Eerste Kamerlid geweest.Haar wetenschappelijke betoog wordt mooi aangevuld door het verhaal van ondernemer Karen Romme. Zij runt het bedrijf Young in Business en is bekend als schrijfster van een aantal boeken over ondernemerschap, waaronder Calimeromarketing en De Ondernemersdroom.

Een goed begin van 2007 voor ondernemers en ondernemende mensen, die dit jaar een grote stap voorwaarts willen maken of met een geweldig idee de komende maanden de markt gaan bestormen Voor hen is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van Vice Versa Noord Nederland op maandag 22 januari The Place to Be. Een bijeenkomst in het teken van Innovatie en Ondernemerschap. Over vernieuwen en het verleggen van grenzen. Over klein beginnen en groot denken.

Wat is innovatie? Wat kun je er als nuchtere ondernemer mee? Innovatie betekent dat je op een andere manier gaat denken. Out of the box, verder dan je neus lang is. Zoeken naar nieuwe producten, nieuwe manieren om je bedrijf in de markt te zetten en klanten aan je te binden. Begin het innovatieve proces klein, bij jezelf, maar laat je nergens door beperken: denk groot.

Is innovatie ook geschikt voor ondernemers die zich op andere zaken richten dan technologie en ontwikkeling? Klein beginnen en groot denken of juist andersom? Zijn kleine bedrijven beter in staat te innoveren dan grote? Wat kunnen ondernemers doen om ervoor te zorgen dat ze over tien jaar nog steeds een bloeiend bedrijf runnen? Liesbeth Kneppers en Karen Romme geven hun eigen visie op innovatie en ondernemerschap en gaan na afloop van hun lezing met de zaal in discussie.

Het programma
18:00 uur: dinerbuffet en netwerken

19:30 uur: ontvangst met koffie en thee

20:00 uur: lezing Liesbeth Kneppers en Karen Romme en discussie

22:00 uur: borrel en netwerken

23:00 uur: afsluiting