HealthCity groeit door naar 90 clubs!

Healthcity

HealthCity groeit door naar 90 clubs!

HOOFDDORP, Netherlands, January 22 /PRNewswire/ --
HealthCity International (HCI) is een sport-, fitness- en ontspanningsketen en marktleider in de fitnessbranche in de Benelux. De van oorsprong Nederlandse vrijetijdsketen is actief in Nederland, België en Duitsland met hoofdkantoren in Hoofddorp, Antwerpen en Keulen.

Nieuwe overnames

Vanwege recente acquisities en openingen telt HealthCity International momenteel 90 vestigingen. Vorige week werd door Acquisitie Directeuren Eric Wilborts en Christian van Asten in Duitsland de keten Impuls (7 clubs in de regio Hannover) aan de groep toegevoegd en 2 clubs in de regio Frankfurt, genaamd Robinson.

Ook in Nederland en België zijn overnames gerealiseerd namelijk Topshot in Roosendaal en Future Fitness in Breda. In België hebben Arend uit Kalmthout en Active uit Oostende (HCI doet hier het management) HealthCity versterkt.

HealthCity CEO Rene Moos is erg tevreden met de nieuwe vestigingen: "we verwelkomen alle nieuwe clubleden en medewerkers van harte en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen bij de grootste vrijetijdsfamilie van West-Europa".

Inmiddels nadert de keten de 200.000 clubleden en heeft de groep meer dan 1600 parttime en fulltime medewerkers om clubleden persoonlijk te begeleiden.

Unieke formule

Met de recente aankopen heeft HealthCity een prachtige mix aan fitnesscentra waarmee een breed publiek wordt bediend. De keten telt momenteel 70 All inclusive clubs, met een bijzonder ruim aanbod van faciliteiten en services. Zoals fitness, groepsfitness, tennis, squash, sauna, lounges, kinderopvang, zwembad, enzovoort. De groep telt echter ook 15 low price clubs (HealthCity Basic en Bizzfit) en 5 clubs exclusief voor dames (HealthCity Ladies).

De komende jaren zal HealthCity sterk blijven groeien om haar clubleden en iedereen die in de nabije toekomst clublid wil worden, de mogelijkheid te bieden om op een actieve, maar ook ontspannen wijze te werken aan zijn of haar fitheid en gezondheid.

Contact:

Meer informatie: Jan Middelkamp (International Operations Directeur), Daalmeerstraat 24, 2131 HC Hoofddorp, Mobiel: +31-6-51-50-84-37, Email: janmiddelkamp@healthcity.nl