Auto inruilen via internet bij Nieuweautokopen.nl

Auto trader

Een auto kopen via internet kan tegenwoordig al. Nieuweautokopen.nl voegt daar nu een belangrijke nieuwe dimensie aan toe en maakt het mogelijk om via internet een auto in te ruilen. Klanten die via Nieuweautokopen.nl een offerte voor een nieuwe auto aanvragen, kunnen vanaf nu ook een aantrekkelijk inruilvoorstel voor hun huidige auto krijgen. Op werkdagen krijgen klanten binnen een uur een bod uitgebracht.

Nieuweautokopen.nl is in een jaar tijd uitgegroeid tot hét internetverkooppunt voor nieuwe auto's. Het bedrijf biedt nieuwe auto's aan met hoge kortingen en is mede daardoor zeer succesvol. Zo is Nieuweautokopen.nl sinds maart 2006 volledig geïntegreerd in de populaire site Autotrader.nl. Als onderdeel van Autotrader.nl trekt de site veel bezoekers en dat heeft geresulteerd is vele offertes en autoverkopen. De site beschikt inmiddels ook over het Thuiswinkelwaarborg-certificaat van de Thuiswinkel Organisatie én een officiële Bovag-ABA-erkenning.

De volgende fase
Nieuweautokopen.nl wordt nu nog meer een compleet autobedrijf op internet door het mogelijk te maken auto's in te ruilen. Dat gaat als volgt: de klant vraagt een offerte aan voor een nieuwe auto en geeft daarbij aan dat er een auto ingeruild dient te worden. Via speciale invoerschermen kan de klant relevante informatie en foto's van de auto meesturen. Op basis van deze gegevens taxeert Nieuweautokopen.nl de auto en daaruit volgt een inruilvoorstel. De klant krijgt dit op werkdagen binnen een uur via e-mail toegezonden. Overigens is dit voorstel een officieel én bindend bod: Nieuweautokopen.nl verplicht zich om het voorgestelde bedrag daadwerkelijk uit te betalen. Voor de klant betekent dit dubbel voordeel: de scherpe prijs op de nieuwe auto én een goed bod op de inruilauto. Ook het gemak speelt een belangrijke rol: de hele transactie wordt volledig via internet afgewikkeld. De klant hoeft alleen maar de deur uit om de nieuwe auto op te halen. Uiteraard kan de inruilauto worden achterlaten bij de dealer waar de nieuwe auto wordt afgeleverd.

Volledige garantie
Directeur Paul de Vries over de nieuwe inruilservice: 'Met Nieuweautokopen.nl hebben we het kopen van een nieuwe auto via internet eenvoudig én aantrekkelijk gemaakt. Met de nieuwe inruilmogelijkheid maken we de cirkel nu rond. We werken samen met officiële merkdealers en dat betekent dat 'onze' auto's ook worden afgeleverd met volledige garantie en (afhankelijk van het merk) services zoals pechhulp. Een auto kopen én inruilen via Nieuweautokopen.nl is dus niet alleen voordelig, maar ook veilig en vertrouwd.'

Over Auto Trader
Auto Trader is internationaal bijna 30 jaar actief in de occasionmedia. European Auto Trader BV is een 100% dochteronderneming van de Trader Media Group Ltd. uit Engeland, op haar beurt 100% eigendom van de Guardian Media Group.
In Nederland startte het bedrijf in 1992 met het magazine Auto Trader en is nu uitgegroeid tot een gespecialiseerde uitgever met 4 titels (Auto Trader, Transport Trader, Classic Trader en Motor Trader) en de toonaangevende internetsite www.autotrader.nl. Deze website wordt maandelijks meer dan 2 miljoen keer bezocht waarbij de ruim 170.000 occasions 9 miljoen keer worden bekeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Maureen ten Pas
E-mail: maureen.tenpas@autotrader.nl
Tel: 0346-587 300

Over Nieuweautokopen.nl
Nieuweautokopen.nl is een initiatief van Paul de Vries en Eric Selles waarbij via het internet een nieuwe auto samengesteld en besteld kan worden tegen hoge kortingen. De site, www.nieuweautokopen.nl is aangesloten bij De Nederlandse Thuiswinkelorganisatie en heeft een Bovag ABA lidmaatschap.

Voor meer informatie:
Paul de Vries, algemeen directeur www.nieuweautokopen.nl, telefoon 038 - 460 24 24 of paul@nieuweautokopen.nl