Ingezonden persbericht


Persbericht:

Actis wint AudioCodes Channel Partner Excellence Award

AudioCodes, producent van Voice over Packet (VoP) en IP Media Gateway oplossingen, heeft op 11 januari 2007 tijdens haar jaarlijkse Channel Partner Meeting in Eilat, Israel, Actis Business Partners onderscheiden met de 'AudioCodes Channel Partner Excellence Award 2006'.

Actis Business Partners is onderscheiden met deze award vanwege haar innovatieve marktbenadering, haar actieve rol als toegevoegde waarde distributeur naar het resellerkanaal voor IP Media Gateways en het penetreren van nieuwe markten voor SS7 en Session Border Controllers. Tevens werden de verdubbeling van de omzet en het aangaan van nieuwe partnerships met onder andere KPN en Newtel Essence geprezen als zeer goede prestaties.

'Ontwikkelingen als de partnership met Microsoft voor UM en OCS 2007 en de overname van Netrake voor SBC's bieden voor 2007 nog meer kansen om de Actis resellers succesvol te laten zijn in de markt voor communicatie oplossingen. Deze award is een waardering voor de pro-actieve marktbenadering die Actis als distributeur op zowel commercieel als technisch vlak nastreeft.' aldus Harm Overgoor, Commercieel Directeur bij Actis Business Partners te Schiphol-Rijk

Voor de redactie:

Over Actis

Actis is distributeur van producten voor data- en
telecommunicatienetwerken. Via een netwerk van 'Value added resellers' worden producten en diensten geleverd zoals Voice over IP telefooncentrales, Virtual Private Networks, Call Centers en draadloze communicatie. Actis biedt oplossingen voor datanetwerken van HP, IP Media Gateways van Audiocodes, telefonienetwerken en applicaties van AastraMatra en IP Centrex oplossingen van OneXS.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rick Teernstra

Afd. Marketing & Sales
Cessnalaan 29/33
1119 NJ Schiphol-Rijk
The Netherlands
Direct: : +31 20 316 21 62
Main number : +31 20 316 21 21
Faxnumber : +31 20 316 21 12
E-mail : rteernstra@actis.nl