Ingezonden persbericht


UITREIKING 'TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2007'

SPECIALE UITNODIGING VOOR JOURNALISTEN - MAANDAG 22 JANUARI 19.30 UUR, EVENT CENTRE AALSMEER www.tweewieler.nl MIS HET NIET! KOM NAAR DE TIENDE (!) UITREIKING VAN DE 'TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2007'

Op maandag 22 januari wordt de beste fietsenzaak van Nederland uitgeroepen tot 'Tweewielerwinkel van het Jaar 2007'. Dat gebeurt in het Event Centre Aalsmeer. De presentatie van deze avond is in handen van Anita Witzier. Dit jaar wordt het 10-jarig jubileum van de verkiezing gevierd.

De verkiezing van de 'Tweewielerwinkel van het Jaar' is een initiatief van het vakblad Tweewieler, in samenwerking met de ANWB, RAI Vereniging en BOVAG, afdeling Tweewielerbedrijven. De titel wordt ieder jaar toegekend aan een winkel met bijzondere kwaliteiten. De onderscheiding is bedoeld als kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse tweewielerhandel.

ANWB-leden dragen winkels voor
Mogelijke kandidaten voor de 'Tweewielerwinkel van het Jaar' worden voorgedragen door ANWB-leden. Die konden via de ANWB-website hun favoriete winkel opgeven. Uit de lijst van meest genoemde winkels, zijn de ondernemers daarvan uitgenodigd om in te schrijven voor de verkiezing. Ondernemers konden ook zichzelf op voorhand al aanmelden voor de verkiezing. Een vakjury - bestaande uit twee branchekenners (ANWB en RAI), twee winkeldeskundigen, een onafhankelijke accountant en Mystery Shoppers - kiest de uiteindelijke winnaar. Het voornaamste criterium waarop beoordeeld wordt, is de wijze waarop de tweewielerwinkel zich onderscheidt van haar concurrent en optimaal marktgericht is.

Nominaties
Er worden maximaal tien winkels genomineerd. Daarvan zijn er dit jaar vier door gegaan naar de grote finale. De winkels die deze keer kans maken op de presitigieuze ere-titel 'Tweewielerwinkel van het Jaar 2007', zijn
- Tweewielercentrum De Drait, Drachten

- Jan Brinkman de Fietstherapeut, Dronten

- Kroone Liefting, Limmen

- Van Kortenhof Vlaardingen

Aanmelden
De feestelijke uitreiking begint om 19.30 uur. Aansluitend is er een feestavond met een spetterend optreden van Lois Lane, dat met een swingend ABBA-repertoire ten tonele zal verschijnen. U bent als journalist van harte uitgenodigd om dit grote branche-evenement bij te wonen, waar circa 600 mensen aanwezig zijn. De feestelijke uitreiking is het sluitstuk van de BOVAG Tweewielerbranchedag, die overdag uit een jaarvergadering en een vakcongres bestaat. Indien u bij de uitreiking aanwezig wil zijn, dient u zich vooraf, via hanntietak@bovag.nl aan te melden bij de BOVAG, die de organisatie van deze branchedag in handen heeft.

Wellicht (en hopelijk) tot ziens!

Arnauld Hackmann
Hoofdredacteur Tweewieler
(06) 10 55 99 72
arnauld.hackmann@reedbusiness.nl www.tweewieler.nl

Tweewieler Postbus 4 7000 BA Doetinchem (0314) 349 845 tweewieler@reedbusiness.nl Verkoop Eelco Hermans
eelco.hermans@reedbusiness.nl Mieke Bark mieke.bark@reedbusiness.nl Hoofdredacteur Arnauld Hackmann
arnauld.hackmann@ reedbusiness.nl Redactie Hedwig Berendsen-Hooman
hedwig.berendsen@ reedbusiness.nl Annemarie Visser
annemarie.visser@ reedbusiness.nl COLOFON

22 Januari '07
Aanvang 20.30 uur

Event Centre Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
(0297) 799190
www.eventcentreaalsmeer.nl

Organisatie
VERKIEZING
Tweewieler
Postbus 4
7000 BA Doetinchem
(0314) 349 845
tweewieler@reedbusiness.nl

Organisatie
BRANCHEDAG
BOVAG
Postbus 1100
3980 DC Bunnik
(030) 659 54 16
twb@bovag.nl

Communicatie- en
evenementenbureau
COMMUNICATIEBRON
Christel Janssen
06-11191444
www.communicatiebron.nl