Ingezonden persbericht


WEGENS GROOT SUCCES STERK UITGEBREID
ONLINE CAMPINGFILMPJES VAN EUROCAMP:
INFORMATIE, SFEER EN VOORPRET

Amersfoort, januari 2007 - Een geweldig succes. Zo omschrijft de specialist in luxe campingvakanties Eurocamp de campingfilmpjes van vakantiebestemmingen op haar eigen website. Sinds de introductie, vorig jaar, zijn de filmpjes door tienduizenden vakantiegangers bekeken; veruit de meeste site-bezoekers lieten de beelden meewegen in de keuze voor hun bestemming. Reden voor een forse uitbreiding van deze bestemmingsfilmpjes.

Succesvol eerste jaar
Eurocamp biedt verzorgde campingvakanties aan op 165 bestemmingen in heel Europa. Begin vorig jaar plaatste de reisorganisatie 25 korte, informatieve filmpjes (in breedbeeld en hoge kwaliteit) op de site www.eurocamp.nl. Ook werden acht films geplaatst over regio's waar Eurocamp campingvakanties aanbiedt: Bijvoorbeeld Venetië, het Gardameer en Bretagne. Elk filmpje kan vanaf de homepage eenvoudig via de knop 'Eurocamp Experience' worden opgeroepen. In elke film komen in kort tijdsbestek de omgeving van de camping aan de orde, de faciliteiten op de camping en bijzonderheden, zoals de eventuele aanwezigheid van animatieteams voor kinderen.

Zeer tevreden
"Wij hebben sinds de start van deze filmpjes opvallend veel meer mensen mogen verwelkomen op de site," legt brandmanager Liesbeth de Groot van Eurocamp uit, "en onze klanten meldden ons massaal zeer tevreden te zijn over deze vorm van informatieverstrekking. Meer dan de helft van de bezoekers bekeek een of meer filmpjes, velen bepaalden hun definitieve keuze op grond van de films. Vooral het hoge informatiegehalte en het complete, sfeervolle overzicht van de terreinen vielen zeer in de smaak."

Forse uitbreiding aantal filmpjes
"Het succes heeft ons ertoe doen besluiten om met ingang van deze maand het aantal bestemmingsfilmpjes fors uit te breiden. Er komen liefst 23 films bij, over campings in de Dordogne, Toscane, Ardèche en Loire. Deze maand hebben we een filmpje online staan van één op elke drie bestemmingen. Zo kunnen we onze nieuwe en bestaande klanten nog meer informatie bieden die handig is bij de keuze van een bestemming. En bovendien sfeer en voorpret: één film zegt meer dan duizend woorden, is ons gebleken."

Eurocamp
Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa. Hierbij wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent en - nieuw voor 2007 - een sfeervol comfortabel chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie gemaakt van Eurocamp campings: Petit Paradis. Ook heeft Eurocamp eigen kinderclubs onder de naam Fun Station. Voor tieners is er het programma Base: een internationaal animatieprogramma. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl