Ingezonden persbericht


Double-Take Software maakt disaster recovery voor IBM BladeCenter-klanten beter betaalbaar

Eerste leverancier met flexibele prijsstructuur voor Blade.org-replicatiesoftware

Brugge, 22 januari 2007 - Double-Take Software, Inc. (Nasdaq: DBTK) introduceert een unieke, flexibele prijsstructuur voor klanten die de disaster recovery-oplossing gebruiken in combinatie met IBM BladeCenter. Klanten van Double-Take Software en IBM kunnen hierdoor hun BladeCenter-systemen kosteneffectiever en efficiënter inzetten en hun data optimaal beschermen. Met de nieuwe prijsstructuur is dit mogelijk zonder extra complexiteit en kosten, zoals bij veel bestaande oplossingen het geval is.

Double-Take is uitstekend te combineren met IBM BladeCenters en virtualisatietechnologieën. Klanten profiteren hiermee van een optimale oplossing voor de bescherming van hun bedrijfskritische applicatiegegevens. Tegelijkertijd helpt de oplossing bedrijven om de beschikbaarheid van systemen te vergroten. "Veel klanten kiezen voor virtualisatie om hun serveromgevingen te consolideren en geld te besparen", zegt Wayne Flaggs, Vice-President Sales van IBM BladeCenter. "Ze zijn zich ervan bewust dat ze hun nieuwe infrastructuren vervolgens ook moeten beveiligen. Met de nieuwe prijsstructuur van Double-Take Software hebben IBM-klanten toegang tot betaalbare disaster recovery-oplossingen."

Pinnacle Business Systems, een bedrijf dat technologische oplossingen ontwikkelt en implementeert voor klanten in verschillende sectoren, is enthousiast over de nieuwe prijsstructuur. "Onze klanten werken veel met vertrouwelijke klantgegevens en zijn verplicht die optimaal te beschermen", zegt John Dowling, Manager System Engineers bij Pinnacle Business Systems. "Door IBM BladeCenter te combineren met Double-Take, creëren ze de ideale back-upomgeving. De systemen sluiten namelijk naadloos op elkaar aan. Bovendien is de nieuwe prijsstructuur van Double-Take Software zeer flexibel. Bedrijven realiseren hierdoor effectieve disaster recovery voor een redelijke prijs."

Double-Take Software maakt deel uit van Blade.org en heeft de IBM ServerProven- en IBM StorageProven-certificeringen voor zijn aanbod. Double-Take is de enige Blade.org-leverancier met een flexibele prijsstructuur voor BladeCenter. Klanten kunnen hierdoor Double-Take aanschaffen voor een afzonderlijke BladeCenter-server, een systeem met zeven blades of een met 14 blades.

"Samenwerking met IBM voor deze nieuwe prijsstructuur is één van de manieren waarop we klanten toegankelijke en betaalbare disaster recovery-oplossingen kunnen bieden", zegt Olivier Cohen, commercieel directeur EMEA van Double-Take Software. "Zo willen we ook andere belangrijke partnerships benutten om klanten voor een gunstige prijs de back-upoplossingen te leveren, die het beste aansluiten bij hun behoeften."

Prijs van Double-Take voor IBM BladeCenter
Double-Take for Standard Server is nu voor alle IBM BladeCenter-klanten beschikbaar volgens de nieuwe prijsstructuur. De prijzen zijn EUR 12.995 voor een half systeem (7-pack) of EUR 21.995 voor een compleet systeem (14-pack).

Ingezonden persbericht