Ingezonden persbericht


KCI Medical verbetert efficiency met oplossingen van Intermec

Nijmegen, 22 januari 2007 - Intermec Technolgies, leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, heeft samen met partner Phi Data, oplossingen geleverd aan KCI Medical waarmee de workflow voor servicemedewerkers ingrijpend wordt vereenvoudigd.

KCI Medical levert technologisch hoogwaardige oplossingen aan ziekenhuizen, zoals speciale bedden en andere genezingsbevorderende producten. Aangezien er zowel verkocht als verhuurd wordt, zijn de bedrijfsprocessen nogal complex. Vandaar dat het bedrijf besloot de workflow te vereenvoudigen. Hiertoe maakt KCI Medical gebruik van de mobiele 761 en PW40 oplossingen van Intermec. Resultaat: meer efficiency, meer inzicht in de voorraad én sneller factureren.

KCI Medical wilde 50 procent van de saleswerkzaamheden met het nieuwe systeem automatiseren, inclusief het uitprinten van Proof of Deliveries ter plaatse en het automatisch genereren van facturen. Verder wilde KCI Medical tijd besparen door het schrijf- en papierwerk fors in te dammen. Het aflever- en ophaalproces is sterk vereenvoudigd met de oplossing van Phi Data en Intermec en veel papierwerk is verdwenen. Het is nu mogelijk om voor de klant een printje te maken van de levering of pick-up. Factureren gaat sneller dan voorheen en er is een compleet overzicht van waar de producten zich bevinden én inzicht in de totale voorraad.

"Mobiele werkers kunnen in veel gevallen efficiënter werken met de producten van Intermec die speciaal voor dat doel zijn ontwikkeld," aldus Guido Vangenechten, Country Manager van Intermec Technologies Benelux. "Met onze partner Phi Data hebben we KCI Medical kunnen voorzien van een oplossing die zichzelf in korte tijd terugverdient."

Voor het complete klantverhaal:

Intermec Technologies Benelux BV

Monique Wouters

Tel.: +31 (0)24 - 372.3146

Fax: +31 (0)24 - 372.3195

monique.wouters@intermec.com

Website: www.intermec.nl / www.intermec.be

Nederland

Pride PR

Jan Faber

Tel. +31 (0)71 - 568.0028

jan@pridepr.nl

België

Origami

Lucia Sanchez

Tel: +32 (0)2 - 539.0704

lucia@origami.be

Over Intermec

Intermec Technologies Corp. Maakt onderdeel uit van Intermec Inc. en levert wereldwijd toonaangevende oplossingen voor logistieke productafhandeling. Het bedrijf produceert en integreert hard- en software voor wired en wireless data-acquisitie, zoals Intellitag® RF/ID (radio frequency identification), mobiele computersystemen, barcode-printers en labels. De producten van Intermec worden in vele bedrijfstakken gebruikt om de productiviteit, de kwaliteit en reactiesnelheid van zakelijke processen te verbeteren: van goederenstroombeheer en enterprise resource planning tot en met buitendienstverkoop en service op locatie.