Gemeente Langedijk



1 januari 2007

College bezoekt alle dorpskernen

Burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris gebruiken de lange winteravonden van januari en februari 2007 om in gesprek te gaan met de inwoners van Langedijk. In drie weken tijd bezoeken zij de zes dorpskernen van de gemeente. In navolging van de succesvolle bijeenkomsten in het najaar 2004 worden opnieuw zogenaamde dorpsdebatten gehouden.

Tijdens deze debatten kunt u de collegeleden laten weten wat u bezig houdt. Heeft u suggesties ter verbetering van uw woonomgeving? Heeft u vragen aan het college van burgemeester en wethouders? Wilt u dat de gemeente weet wat u bezighoudt? U kunt deze avond al uw vragen stellen. Andersom zullen de collegeleden aan u vertellen wat hen bezighoudt in uw dorpskern. Zij proberen zoveel mogelijk om u direct een antwoord op uw vragen te geven. Mocht het antwoord niet direct te geven zijn, dan nemen zij uw vraag mee naar het gemeentehuis.

Het eerste dorpsdebat vindt plaats in Koedijk op maandagavond 22 januari. Zuid-Scharwoude volgt op donderdag 25 januari. Maandag 29 januari melden de collegeleden zich in Oudkarspel. Het dorpsdebat in Broek op Langedijk vindt plaats op woensdag 31 januari en de volgende dag in Noord-Scharwoude. De laatste bijeenkomst is in Sint Pancras op maandag 5 februari. De avond wordt verzorgd door de gemeente en de toegang is uiteraard vrij. Burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris hopen veel Langedijkers te mogen begroeten. Zet de datum alvast in uw agenda, nadere informatie over locaties en aanvangstijden leest u dan in de volgend editie van deze gemeentekrant.