Gemeente Reimerswaal


Kom ook en "Zorg voor Cultuur"!

Geplaatst op: 15-01-2007

Elkaar leren kennen door samen te werken aan en te genieten van kunst en cultuuractiviteiten en daarmee sociale verbanden versterken. Dat is in het kort gezegd de opdracht waarvoor de gemeente Reimerswaal zich, samen met Scoop (Zeeuws instituut voor sociale en culturele ontwikkeling) inzet.

Burgemeester A.J. Huisman nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de aftrap van het project 'Zorg voor Cultuur'.
Plaats: Ons Dorpshuis 3 Kruiningen
Datum: 22 januari 2007
Tijd: 20.00 tot 22.00u.

Het project 'Zorg voor Cultuur' organiseert via netwerken kunst- en cultuurontmoetingen binnen een straal van circa 30 km voor de inwoners van Reimerswaal. Natuurlijk zijn er al veel inwoners die zingen in een koor, schilderen en tekenen binnen cursusverband, zelf onderzoek doen naar de geschiedenis van hun familie maar er is méér kunst en cultuur te beleven. `Zorg voor Cultuur' betrekt instellingen en organisaties zodat mensen met elkaar in contact komen via kunst en cultuur.

Wij vragen u voor deze avond iets mee te nemen dat voor u een relatie met kunst of cultuur heeft b.v. een ansichtkaart van een kunstwerk, een gedichtenbundel, een beeldje dat bij u in de vensterbank staat, een foto uit de krant, etc. Burgemeester A.J. Huisman zal ook een voorwerp meenemen en u daarover iets vertellen.

Voor uitgebreide informatie over de opzet van het project verwijzen wij u naar de website: www.scoopzld.nl `Zorg voor Cultuur'. Contactpersonen:
Gemeente Reimerswaal: Erleyne Brookman, tel. (0113) 395 000 e.brookman@reimerswaal.nl
Scoop: Kees Roozen, tel. (0118) 682 575 kroozen@scoopzld.nl