Ingezonden persbericht


Rijswijk, 20 december 2006

Persbericht

Groei financiële opleidingen

RIJSWIJK -NIVE staat bekend als een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van onder andere financiële beroepsopleidingen. Zij heeft daardoor ten volle kunnen profiteren van de toenemende vraag naar gekwalificeerde financiële deskundigen. De omzet van de financiële opleidingen is in 2006 gegroeid met zo'n 22%!

De bekendste financiële topopleiding van NIVE is de HOFAM. De HOFAM (Hoger Financieel-Administratief Management) is de tweejarige post-HBO opleiding tot Qualified Controller. Vanaf de start in 1983 tot nu zijn een kleine 4.000 QC-ers met succes afgestudeerd en zijn daarmee gerechtigd de beschermde titel QC te voeren. Naast de HOFAM organiseert NIVE ook de topopleidingen ASCO-2 (de HBO-opleiding voor assistent-controllers) en Treasury Management (post-HBO opleiding tot Qualified Treasurer.

Om belangstellenden de gelegenheid te geven op een ongedwongen manier kennis te maken met haar financiële topopleidingen is NIVE in 2006 begonnen met het organiseren van vrij toegankelijke informatiebijeenkomsten van een uur of twee. Wegens succes wordt deze aanpak geprolongeerd in 2007.


Deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond 23 januari 2007 (HOFAM), woensdagavond 31 januari 2007 (ASCO-2) en donderdagavond 1 februari 2007 (Treasury Management) in Utrecht (Regardz La Vie).Aanmelden kan per telefoon 070 - 3001500, per e-mail opleidingen@nive.org of via de website www.manager.nl.

NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, is de Nederlandse vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden. Leden zijn zowel ondernemingen, organisaties en (overheids)instellingen als de individuele managers daarvan. Het doel van NIVE is het persoonsgericht ondersteunen van managers bij het ontwikkelen, verbeteren en vergroten van hun mogelijkheden, management- en leiderschapsvaardigheden. NIVE dient als uniek platform voor vernieuwend management. Een platform van waaruit informatieverstrekking aan en communicatie met de leden plaatsvindt. Voor meer informatie over NIVE kunt u bellen met 070-3001500 of mailen naar: info@nive.org.

(