BredeSchoolNet


BredeSchool nadrukkelijk aanwezig op NOT2007

Dank zij de ondersteuning van het ministerie van Onderwijs is de BredeSchool is op de NOT2007 nadrukkelijk aanwezig. Voor het eerst presenteren zich verschillende organisaties die zich bezig houden met de BredeSchool gezamenlijk in één stand.

U kunt iedere dag terecht met uw vragen over alle mogelijke onderwerpen. Experts uit de praktijk zijn iedere dag aanwezig om u te helpen bij het vinden van oplossingen. Daarnaast krijgt iedere dag een wisselend thema.

Programma

Het weekprogramma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 23 januari:
Een dag waar de zorg voor het kind centraal staat. Vol informatie overschoolmaatschappelijk werk, informatie van en over Centra voor Jeugd& Gezin, veiligheid en andere zaken.

Woensdag 24 januari:
De culturele dag van de NOT. Hoe cultuur in uw school past, praktijkervaringen, discussies en spetterende optredens.

Donderdag 25 januari:
Wat heeft techniek met aardrijkskunde te maken? Of met biologie?Aandacht voor de integratie van techniek in andere vakken. Kijk enbeleef presentaties, discussies en workshops.

Vrijdag 26 januari:
De heren Van Aartsen en Bos hebben zich in de wereld van school enopvang onsterfelijk gemaakt. Maar hoe moet dat in de praktijk? Het NJineemt het voortouw om u in de breedte te informeren over kansen enmogelijkheden.

Zaterdag 27 januari:
Taal, communicatie en ontwikkeling hebben alles met elkaar te maken. Opde laatste beursdag bieden we een programma met informatie endiscussies over onder meer leesonderwijs, media-educatie entaalverwerving. Wat kun je er mee en hoe past het in de BredeSchool. De organisatie van het BredeSchoolplein is erg enthousiast over het programma en de samenwerking, BredeSchool pur sang!

We hopen u op de NOT te mogen ontvangen, er ligt in ieder geval een presentje voor alle bezoekers klaar!

Links


* Wilt u ons bezoeken? BredeSchool.nl nodigt u graag uit! Klik hier voor uw toegangs kaarten (kostenloos).

* Meer informatie over de beurs vindt u op de website van het NOT.