Gemeente Spijkenisse


Afdeling UWB verhuist naar gebouw CWI

23 januari 2007

P.J. Bliekstraat kantoren

Tegelijkertijd verbetering van de openingstijden en telefonische bereikbaarheid.

De afdeling Uitvoering Werk en Bijstand (UWB) van de gemeente Spijkenisse is vanaf maandag 5 februari te vinden aan de P.J. Bliekstraat 2a te Spijkenisse, in het gebouw van het CWI.

Vanaf dat moment wordt de dienstverlening aanmerkelijk verbeterd door de openingstijden te verruimen. De balie van UWB is dan dagelijks geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Ook de telefonische bereikbaarheid verbetert. Het algemene nummer (0181) 696 555 is bereikbaar van 8.30 uur tot 16.30 uur. Voor cliënten van de afdeling UWB verandert verder niets; zij ontvangen binnenkort een brief met nadere informatie.

In verband met de verhuizing is de brievenbus op het huidige adres aan de Uitstraat 14-18 vanaf 2 februari gesloten. Post of werkbriefjes kunnen vanaf dat moment gedeponeerd worden in de bekende rode brievenbus die dan in het gebouw aan de P.J. Bliekstraat 2a staat. De briefjes kunnen ook worden opgestuurd naar:
Gemeente Spijkenisse / Afdeling UWB
Postbus 25
3200 AA Spijkenisse

De afdeling UWB verhuist in verband met de verbouwing van het huidige pand aan de Uitstraat. Aan het eind van het jaar worden de afdeling UWB en andere dienstverleners op gebied van werk, inkomen en zorg hier gezamenlijk gevestigd. Binnenkort starten de werkzaamheden.