Ingezonden persbericht


Persbericht

Velp, 23 januari 2007

Dance4two.nl breidt pallet van zomerse dansvakanties uit naar Zuid-Spanje

Andalusië decor voor nieuwe salsa- en tangovakanties

Velp - Wie op zoek is naar een onvergetelijke dansreis, kan deze zomer zijn hart ophalen in Andalusië, de zuidelijkste regio van Spanje. Dansreisorganisator Dance4two.nl introduceert nieuwe, kleinschalige en creatieve dansvakanties naar Lanjaron, een dorpje in Andalusië. Andalusië is de bakermat van veel Spaanse cultuur zoals de flamenco, de sherry en tapas. Een uitgelezen decor voor een zinderende dansvakantie. De groepen bestaan uit 20 mannen en 20 vrouwen, die 10 dagen lang genieten van dansen onder leiding van topdocenten (tango en salsa), excursies en gezamenlijke activiteiten.

Deze nieuwe dansvakanties brengen alle goeds van de aarde samen op één plek, zegt organisator Bernard te Gussinklo van Dance4two te Velp: "Salsa en tango dansen aan de rand van het prachtige natuurgebied Andalusië en de aanwezigheid van leuke mensen die dezelfde passie delen." Iedere dag leren deelnemers de salsa en de Argentijnse tango dansen. De lessen worden gegeven door topdansleraren: Nabil Tahrahoui van SalsaMaastricht geeft salsales en Lorena de Miranda Serra van Tangoschool Rotterdam, verzorgt de tangolessen.

De dansvakanties zijn zowel geschikt voor gevorderden als voor beginners, stel te Gussinklo: "Heb je ervaring, dan verbeter je je danstechniek aanzienlijk. De dansreis is ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesse. Of je hebt eindelijk de kans om met je eigen partner een gezamenlijke passie te beleven", aldus Te Gussinklo. "Heb je nog nooit gedanst, dan bereik je binnen een week het niveau van iemand die jarenlang les heeft gehad. Deze vakantie is geschikt voor singles en stellen, jong en oud - zolang je maar interesse in dansen hebt."

Er wordt tijdens deze vakanties niet alleen veel gedanst; er staat bijvoorbeeld ook een excursie naar Granada op het programma. Deelnemers verblijven in een authentiek Spaans hotel midden in het sfeervolle dorp aan Lanjaron aan de rand van de Alpujarras.

Door Dance4two wordt er op 13,14 en 15 april een dansweekend georganiseerd in Maastricht, met als thema Dansen, Logeren en Dineren.Hier kunnen belangstellenden kennismaken met de salsa- en tangoleraren, dansen met oud-deelnemers en genieten van heerlijk eten en drinken. Info: www.dance4two.nl; tel. 026-363 83 75. Dansvakanties Lanjaron 2007: 28 april-05 mei en 13 juli- 22 juli. Dansweekend Maastricht 21,22,23 April

Noot voor de redactie (