Time : 11:47:34
Date : 23 January 2007
Sender Name: Wienerberger

Wienerberger op Batibouw

Wienerberger staat borg voor kwaliteit en veelzijdigheid met keramische producten die een uitstekende reputatie genieten en merknamen die klinken! Terca en Desimpel gevelstenen: kleuren en texturen die tot ieders verbeelding spreken, Terca Porotherm binnenmuurstenen: de draagkracht van uw woning met uitstekende isolerende eigenschappen en Terca Kleiklinkers: de 'finishing touch' voor elke woning.

De verschillende gevelstenen worden zeer overzichtelijk gepresenteerd op de Wienerberger stand. Handvorm- en vormbakstenen zoals de zeer populaire reeksen Agora en Forum, de verder uitgebreide Retro en Rustica reeksen en uiteraard de nieuwe 'gekaleide' Domus gevelstenen, om maar enkele voorbeelden te noemen. Binnen het gamma strengpersstenen pakken we dan weer uit met de Trendline : een reeks gevelstenen met bijpassende kleiklinkers in identieke kleuren.

Het belang van een goede binnenmuursteen wordt nog al te vaak onderschat omdat die, eens de woning afgewerkt is, aan het oog onttrokken wordt. Nochtans rust de hele constructie van uw woning op zijn drukweerstand en bepaalt deze 'rode kracht' voor een groot deel en gedurende lange tijd uw woon- en leefcomfort. Wienerberger haalt daarom de uitstekende kwaliteiten en isolerende eigenschappen van de keramische binnenmuurstenen van Terca Porotherm weer naar het voorplan en wil het belang ervan, zeker in het kader van de EPB-regelgeving en de nieuwe akoestische normering, duidelijk in de verf zetten.

De kleiklinkers van Terca zijn ingewerkt in de centrale middengang, het verlengde van de hoofdstand van Wienerberger in hall 5. U wandelt dus letterlijk over de kleiklinkers zoals u zou doen op uw eigen oprit of tuinpad. Een meer realistische presentatie kan u niet vinden. Nieuw zijn de 4 Trendline-kleiklinkers. Samen met de Trendline gevelstenen in identiek dezelfde kleuren zorgen zij voor een naadloze overgang tussen gebouw en omgeving.

Meer info omtrent dit persbericht kan u bekomen bij: Katrien Nottebaert
Ter Bede Business Center
8500 Kortrijk
tel. 056/249 536 - fax 056/257 863
e-mail katrien.nottebaert@wienerberger.com

URL: http://www.wienerberger.be