Ingezonden persbericht


Meer Bewegen voor Ouderen in Boschveld 65 +

's-Hertogenbosch - 23 januari 2007 - Veel mensen denken dat sporten en bewegen alleen is weggelegd voor jongere mensen. Maar ook voor mensen van 65 jaar en ouder is het belangrijk om in beweging te blijven. Door te blijven bewegen blijft u in een betere conditie, blijven de spieren en gewrichten soepeler, kortom u voelt zich fitter. Bij u in de wijk is er elke week een bewegingsactiviteit speciaal voor u als 65+ er. Het meer bewegen voor Ouderen, kort gezegd het MBvO. MBvO is bewegen op eigen niveau. U doet wat u kunt en wat niet gaat hoeft u niet te doen. MBvO betekent bovendien gezelligheid omdat u beweegt in groepsverband.

Waar en wanneer is er in uw wijk MBvO?


- Op dinsdag van 15.00 uur - 16.00 uur.

- In Steunpunt ' De Westhoek' Van Leeuwenhoekstraat 2,
- Docente: mw. M.Hommes'

- 3 proeflessen zijn gratis! Daarna betaalt u E63,55 per jaar voor 40 lessen.

De activiteit bestaat uit 45 minuten bewegen en tot slot nog 15 minuten met elkaar koffie drinken en weer op adem komen, voor u weer naar huis gaat. U mag ook gewoon binnenlopen op bovengenoemd tijdstip. Als u bovendien zorgt voor makkelijk zittende kleding kunt u direct meedoen.

Op dit moment zijn er nog een paar plaatsen vrij.
Bij voldoende belangstelling kan er een tweede groep gestart worden.

Graag tot ziens bij het MBvO in De Westhoek!

Informatie kunt u krijgen bij Vivent, Cursusbureau, tel; 0900 - 515 25 32, of bij het Servicepunt Sport en Bewegen 's Hertogenbosch, tel. (073) - 615 97 77.



Ingezonden persbericht