Ingezonden persbericht


Kensington trackball krijgt make-over
~ Orbit® Optical, toonaangevend voor comfort en controle ~

Houten, 23 januari 2007 - Kensington, fabrikant van computeraccessoires, introduceert een vernieuwde versie van de Orbit Elite trackball: de Orbit Optical. Het nieuwe model gebruikt verbeterde optische technologie voor nog betere controle. De Orbit Optical trackball ligt comfortabel in iedere hand. De vernieuwde trackball is uitgevoerd in een stoere zwart/zilveren kleurstelling.

De Kensington Orbit Optical is de ideale vervanger van de bedraadde muis. Hij neemt minder plaats in op het bureau en hij is comfortabel in gebruik. De trackball verkleint de kans op pijn in arm en schouders bij langdurig computergebruik. De Orbit Optical is door zijn ergonomische vormgeving geschikt voor elke handgrootte. Dankzij de symmetrie kunnen zowel links- als rechtshandigen de Orbit Optical gebruiken.

Robert de Vries, Sales & Marketing Manager Benelux bij Kensington legt de voordelen uit van de Orbit Optical: "De nieuwe trackball-muis gebruikt onze Diamond Eye Optical Technology die zorgt voor een exacte cursorcontrole. Hij beweegt soepel en is gevoelig voor kleine bewegingen. De optische trackball is niet gevoelig voor stof, waardoor hij minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. Gebruikers van een trackball zullen de Orbit Optical soepeler en nauwkeuriger vinden dan andere modellen en muisgebruikers die hem uitproberen zullen snel tevreden gebruikers worden.

De Orbit Optical heeft een adviesprijs van ¤ 29,95 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere computer-reseller.

(229 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com.