Ingezonden persbericht


Sport voor Jongeren in 's-Hertogenbosch-West.

's-Hertogenbosch - 22 januari 2007 - Na een succesvolle 'Promotour' langs winkelcentra, scholen en in de wijk wordt het structurele buurtsportaanbod in West flink uitgebreid. Naast de bestaande sportuurtjes voor meiden van 12 t/m 21 jaar zal het sportaanbod uitgebreid gaan worden met 1 uur Sports Unlimited en 2 uur voetbal. In Sports Unlimited bieden we elke periode een andere sport aan. We gaan dieper in op de techniek en tactiek van een sport. Sports Unlimited is gericht op jongeren die kennis willen maken met een nieuwe sport en die willen weten waar je dit kunt doen in 's-Hertogenbosch. We proberen ook altijd een Bossche vereniging te betrekken bij het sportaanbod.

Voetbal in 'Sporthal de Schutskamp'
Op dinsdag 9 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur zijn we gestart met de voetbalactiviteit voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Aansluitend is er van 17.00 uur tot 18.00 uur voetbal voor jongeren van 16 t/m 21 jaar.
- wekelijks op dinsdagen

Tijdens de voetbal uren geven we jongeren de kans om te zaalvoetballen. Is er veel animo dan zullen we een zaalvoetbalcompetitie starten.

Sports Unlimited voor meiden
De sporturen speciaal voor meiden zijn verboden voor jongens, Girls Only dus! De sportles wordt verzorgd door een gediplomeerde sportdocente. Iedere week staat er dus een andere sport in de spotlights. Deze uurtjes zijn voor alle meiden van 12 t/m 21 jaar.
- wekelijks op maandagen, vanaf 8 januari

- 17.30 uur tot 18.30 uur in 'Sporthal de Schutskamp'
- 19.30 uur tot 20.30 uur in de gymzaal van basisschool 't Boschveld

Voor al deze activiteiten kun je betalen met een strippenkaart. Je betaalt E2,50 voor 5 lessen en E5,00 voor 10 lessen.



Ingezonden persbericht