Ingezonden persbericht


Persbericht

Draadloze breedband router in een nieuw jasje

~ de TOPCOM Wireless Webr@cer 8001 levert sterke prestaties over the air ~

Heverlee, 23 januari 2007 TOPCOM breidt haar gamma draadloze breedbandrouters uit. Het nieuwe lid van de TOPCOM-familie is de Wireless Webr@cer 8001. Dit toestel is een krachtige draadloze router met een exclusief design.

Gebaseerd op de wireless standaard IEEE 802.11g is de Wireless Webr@cer 8001 uitgerust met vier geïntegreerde ethernetpoorten. Hierdoor kun je vier verschillende computers in een thuisnetwerk plaatsen, wat door de eenvoudige en uiterst gebruiksvriendelijke installatie kinderspel is. Voor een optimaal gebruiksgemak en gebruiksveiligheid heeft deze router ook een ingebouwde firewall én een ingebouwde ADSL modem (via een ADSL Trendchip). Deze succesvolle combinatie maakt de Wireless Webr@cer 8001 ideaal voor thuisgebruik.

Met zijn opvallende design in zwart en rood zal de Wireless Webr@cer 8001 zeker aanslaan bij een jong publiek. Deze draadloze router biedt ook ondersteuning voor verschillende spelconsoles zodat iedereen thuis gebruik kan maken van het Internet.

Als wireless chipset heeft de Wireless Webr@cer 8001 een Ralink chipset aan boord die gebaseerd is op de IEEE 802.11g standaard. Dit resulteert in een snelheid tot 54Mbps in het draadloze netwerk. De router ondersteunt ook de ADSL 2/2+ standaard. De krachtige ingebouwde firewall werd gebaseerd op enkele geavanceerde functies zoals SPI (State full Packet Inspection) zodat uw thuisnetwerk beter beschermd wordt.

De Wireless Webr@cer 8001 heeft een bereik van 20m binnenshuis tot zelfs 300m buitenshuis. Het toestel is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en zal voor 89,99EUR over de toonbank gaan.

Een volledig overzicht van alle nieuwe TOPCOM toestellen vindt u op www.topcom.net.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TOPCOM

TOPCOM gesticht in 1991, is een vooraanstaande producent van draadloze DECT toestellen, VoIP hardware, Wireless Lan producten, Walkie-talkies, Breedband oplossingen en Lifecare producten. TOPCOM heeft als missie om elegante, innovatieve, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijke oplossingen aan bedrijven en consumenten aan te bieden. Deze producten zijn verkrijgbaar via meeste retailers, cataloog verkopers, webwinkels en operatoren in heel Europa. De TOPCOM groep heeft 9 dochterondernemingen in Europa en Azië. Meer informatie op: www.topcom.net

Voor meer informatie (uitsluitend voor de pers,

Ingezonden persbericht