Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ooa verwelkomt nieuw bestuurslid

Anne de Jong (41) van adviesbureau STRATCH is aangetreden als nieuw bestuurslid van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuille interne marketing & communicatie en netwerken van de Ooa.

Na een carrière van elf jaar bij KPMG begint Anne de Jong in 1999 zijn eigen adviesbureau. In 2000 richt hij STRATCH Consultants op met het doel mensen en organisaties te vitaliseren. Zijn kracht ligt in het stimuleren van bedrijven, teams en individuen om hun authentieke drijfveren en talenten te ontdekken en te benutten. Als bestuurslid van de Ooa neemt hij met veel enthousiasme de interne marketing & communicatie voor zijn rekening.

Met het aantreden van Anne de Jong bestaat het bestuur momenteel uit de volgende leden:
- Rob Wagenaar, voorzitter

- Wim Visser, vice-voorzitter

- Ruud de Jong, penningmeester/secretaris

- Dick van Ginkel

- Marjo Dubbeldam

- Hans Korringa

- Anne S. de Jong

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs is opgericht in 1948. Daarmee is de Ooa de oudste beroepsvereniging in de management consultancy ter wereld. In Nederland verenigt de Ooa ruim 1.400 organisatiekundigen en (met name) organisatieadviseurs. Het doel van de Orde is de professionaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden te bevorderen en te faciliteren. Dit komt ondermeer tot uitdrukking in het handhaven van het beroepsgerichte tuchtrecht, waarvan de Orde ook de beheerder is.