Ingezonden persbericht


Persbericht

Lief, liever, m'n liefste valentijn
een ode aan de liefde bij blooming

BERGEN, Januari 2007 - Hotel blooming, in de Bergense bossen en duinen, biedt romantische mensen deze Valentijn geen verwenarrangement met een flinterdun laagje romantiek, maar een werkelijke ode aan de liefde. Lo(f)ts of love kamers, handgemaakte, lustopwekkende chocolade, een zeven gangen amuse diner en ontbijt op bed. Kunt u de verleiding weerstaan?

Twee nachten vol romantiek
Het blooming Valentijns arrangement is er voor iedereen die zijn of haar geliefde wil verrassen met een heel bijzonder weekendje weg. Geliefden worden bij aankomst ontvangen met een tinkelend glas aardbeienchampagne en love bites. Ook wordt er een heus liefdesloftdicht voorgedragen in de lounge 'in de duinen'. Je verblijft twee lange nachten in een lo(f)ts of love kamer; royale kamers die voorzien zijn van alle gemak en comfort. Op de kamer vind je een 'welkom' van handgemaakte lustopwekkende (!) chocola.

Dineren bij kaarslicht
Op zaterdagavond maak je je op voor het intieme zevengangen amuse diner bij sfeerlicht van 101 kaarsen. En hoe verkwikkend of vermoeiend je nacht ook was, 's morgens wacht jullie een riant ontbijtbuffet. Maar je mag ook lekker blijven liggen en knus in bed ontbijten.

Bijzondere duintocht
Voor de zaterdagmiddag kunt u met de boswachter mee op pad, rond een uur of vier, voor een op z'n minst aparte winterse buitentocht door het duingebied. Gehuld in een dikke trui en gewapend met lantaarn (en zonodig paraplu) is het maar hopen dat u op het juiste pad blijft, verdwalen is wel een optie .

Al uw zintuigen worden geprikkeld en op de eindbestemming echt beloond. Het is zien, ruiken, proeven en vooral.... genieten! Aangekomen op de plaats van bestemming? Dan vertelt een echte Bourgondiër in een buitenkeuken het geheim van Franse wijn. Meedoen met de duinwandeling incl. wijnproeverij bedraagt E 25,00.

Lief, liever, m'n liefste Valentijn arrangement

2 overnachtingen in een lo(f)ts of love room met ontbijt (op bed)
1 x zevengangen amuse Valentijn diner op de zaterdag Aardbeienchampagne met love bites bij ontvangst in de lounge 'in de duinen'
1 x huisgemaakte chocolade op de kamer

Prijs per persoon bedraagt E 159,- (exclusief duinwandeling en wijnproeverij) Boekbaar op basis van beschikbaarheid in 2-persoonskamer

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. blooming is een hotel en conferentielandgoed aan de Duinweg nummer 5 in Bergen. De 87 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers en 13 speciale COCO-MAT kamers, stralen de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uit. In het ruime restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. De regelmatige blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Bel voor reserveringen 072-582 05 20. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.



Ingezonden persbericht