Gemeente Enschede

Bewonersavond in Zuid

Uitwisseling van ervaringen, nieuwe kansen ontdekken en direct zaken doen
Dinsdag 23 januari 2007 vindt om 19.30 uur in het Helmertheater een informele avond voor en door de bewoners van Enschede Zuid plaats. De avond is bedoeld om kennis te halen, te brengen en kennis te maken met mensen uit Zuid.

In Enschede Zuid is er op initiatief van bewoners al veel bereikt. Denk aan het eigen speelplekje in de Staverdenhoek, het kunstgrasveld op de Hekselbrink of het project de Unieke Brink op de Stepelo en Langelobrink. De manier waarop deze ideeën zijn ontstaan, hoe ze zijn aangepakt en waar dat toe heeft geleid is erg interessant voor andere bewoners. Al hun vragen kunnen deze avond beantwoord worden.

Ook als bewoners een leuk idee hebben, maar niet weten hoe ze het voor elkaar krijgen, moeten ze hun idee zeker meenemen. Er zijn deze avond diverse professionals aanwezig die u op weg kunnen helpen zodat u uw idee kunt uitvoeren. Bewoners maken kennis met Mirjam Berning, de nieuwe manager openbare ruimte, maar kunnen ook spreken met en direct zaken doen met Mark Verhijde, stadsdeelmanager Zuid en Wim Kuut, Wijkbewonersgerichte Interactieve Medewerker.

Een uitwisseling van ervaringen, het ontdekken van nieuwe kansen en direct zaken doen, dat is de bedoeling van deze avond.

19 januari 2007