Ingezonden persbericht


RVS wil met Skype meer jongeren bereiken

Ede, 23 januari 2007- Financieel dienstverlener RVS biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om te bellen via Skype. Op de website staat een Skype-button waarmee bezoekers gratis naar RVS kunnen bellen. RVS kiest voor deze multimediale benadering om de toegankelijkheid voor met name jongeren te vergroten.

Afgelopen oktober kondigde RVS aan fors te willen groeien, onder andere door zich meer te richten op een jongere doelgroep (18-30 jaar). Met de introductie van Skype wil de organisatie de toegankelijkheid voor klanten en prospects vergroten. Algemeen directeur Ewout Steenbergen: "De jongere doelgroep is zeer multimediaal ingesteld en oriënteert zich bij adviesrijke financiële producten eerst via internet. Maar op het moment van beslissen geven jongeren vaak toch de voorkeur aan persoonlijk advies". Met het gebruik van Skype worden de surfende jongeren met één muisklik doorgeschakeld naar RVS.

Om de toegankelijkheid te vergroten heeft RVS al de 'call me now button' geïntroduceerd waarbij RVS, de klant of prospect op verzoek terugbelt. Ewout Steenbergen: "De integratie van internet en telefonie wordt steeds belangrijker. Maar het persoonlijk gesprek met de adviseur aan de keukentafel blijft natuurlijk belangrijk en dat geldt ook voor jonge mensen".

Skype is een softwareprogramma waarmee gebruikers gratis via internet bellen. Er zijn in Europa inmiddels meer dan 15 miljoen Skype-gebruikers, waarvan meer dan een miljoen in Nederland. Alle Skype-gesprekken worden op kosten van RVS doorgeschakeld naar het Klant Contact Center in Ede, waar de bellers meteen doorverbonden worden naar het juiste loket.

Over RVS

RVS is één van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met eigen adviseurs in loondienst (950). RVS geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis en richt zich op pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf heeft al meer dan 165 jaar ervaring en bedient 1,4 miljoen particuliere klanten. RVS is onderdeel van de ING Groep waardoor RVS zijn klanten een optimale kwaliteit van producten en dienstverlening kan bieden.



Ingezonden persbericht