Stichting Bouw Research

Bijeenkomst

GevelsVisie Zinken gevels - 23 januari 2007

dinsdag 23 januari 2007

Zinken gevels staan centraal op de GevelsVisie-bijeenkomst die SBR op 3 oktober 2006 organiseert in het NAi te Rotterdam. Nieuwe en bestaande toepassingen komen aan de orde, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. Op zoek naar inspiratie voor uw project? Benieuwd welke nieuwe gevelconcepten, materiaaltoepassingen en productiemethoden zich aandienen? Wilt u geïnformeerd worden over het principe, de werking en de toepassingsmogelijkheden van zinken gevelbekleding? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst in het NAi op 3 oktober.

Zinken gevels Dinsdag 23 januari 2007, Nederlands Architectuurinstituut, Rotterdam

De voor 3 oktober aanstaande geplande GevelsVisie 'Zinken Gevels' wordt verplaatst naar dinsdag 23 januari 2007. Dit besluit is ingegeven door voor SBR onvoorzienbare ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg in de zinkbranche en is tot stand gekomen na overleg met NedZink en De Zinkmeesters.

Door die verplaatsing zullen in staat zijn een inhoudelijk beter, interessanter en completer programma te kunnen presenteren. Die opwaardering van het programma doet recht aan de grote belangstelling voor het onderwerp 'Zinken gevels'.

We vertrouwen op uw begrip voor dit besluit en hopen u op dinsdag 23 januari 2007 te kunnen begroeten op de GevelsVisie bijeenkomst 'Zinken gevels' in het NAi in Rotterdam.

De GevelsVisie-bijeenkomst handelt niet alleen over de techniek. Ook krijgt u inzicht in de strategie om verschillende partijen mee te krijgen bij zo'n groot en vaak kostbaar onderhoudsproject. Praktische problemen en aandachtspunten worden niet vergeten. Wilt u meer weten? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst in het NAi op 10 oktober.

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Opening
13.35 uur Systemen: techniek en verscheidenheid Mark Schreuder, NedZink B.V.
14.05 uur Techno Circle Heerlen
Dipl. ing. Roger Martens, Royen & Martens Architecten 14.25 uur 'Schade en schande', ervaringen uit de praktijk Kees Dickhoff, De Zinkmeesters 14.50 uur Pauze
15.10 uur Ronald McDonaldhuis AMC Amsterdam
Nico van den Berg AVB BNA, AA Architecten 15.30 uur Zink en milieu
Drs. Jules Wilhelmus, Stichting Duurzaam Bouwmetaal 16.00 uur Kwaliteitszorg
Ir. Ton van 't Loo, IKOB-BKB BV 16.20 uur Discussie & vragen
17.00 uur Afsluiting en borrel

Kosten:
De kosten van deelname aan de bijeenkomst bedragen ¤ 150,- (ex. BTW) per persoon. In het geval u onverhoopt verhinderd bent, is kosteloze annulering mogelijk tot twee weken voor aanvang van de bijeenkomst. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met een factuur. Annuleren kan alleen schriftelijk aan SBR geschieden. SBR behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname de bijeenkomst te annuleren. In dat geval worden, indien reeds betaald, de volledige deelnamekosten geretourneerd. Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Marieke Olsthoorn, (m.olsthoorn@sbr.nl) 010-206 59 59