Gemeente Etten-Leur

Agenda van de commissie MZ op 23 januari

Opgelet: De vergadering begint om 20.00 uur

Commissievergadering Maatschappelijke Zorg op 23 januari

De voorzitter van de commissie Maatschappelijke Zorg maakt bekend dat er op dinsdag 23 januari aanstaande 's avonds om 20.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de actualisering van de verordening onderwijshuisvesting.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het instemmen met de begrotingswijziging 2006 en ontwerpbegroting 2007 van de Gemeenschappelijke Regeling Regionaal Ambulance Voorziening (GR RAV) Brabant Midden-West-Noord.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de nota en de verordening Wet inburgering.

* Ter informatie: De eerste voortgangsrapportage over de voorbereidingen om te komen tot de herontwikkeling van de gebieden "De Banakker" en "Anna van Berchemlaan" (vrijkomende locatie Boerenbond en Nobelaer), waaronder de voorbereiding van de besluitvorming over de bouw van een nieuw sociaal, cultureel en educatief knooppunt op de hoek van de Parklaan en de Rode Poort.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande het geagendeerde onderwerp, dan dient u voor 23 januari 2007, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 15 januari 2007 worden ingezien bij de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Maatschappelijke Zorg > Alle vergaderingen in 2007 > 23 januari

Week in...week uit
Verordeningen
UIT in 2007
Er is 1 vacature

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl