Ingezonden persbericht


Laren, 17 januari 2007

VOLGENDE WEEK VEEL KNVB BEKERVOETBAL OP TIEN

Voetbalfans weten dat ze op Tien en dewedstrijden.tv niets hoeven te missen! Tien doet volgende week in De Wedstrijden uitgebreid verslag van de vierde speelronde van het KNVB Beker toernooi. Onder meer AZ, Ajax en PSV komen in actie op 23, 24 en 25 januari. Op Tien zijn vanzelfsprekend op alle speeldagen vanaf 20.30 uur live beelden te zien in De Wedstrijden. Aansluitend worden samenvattingen van de overige bekerwedstrijden gebracht. Tevens zijn alle wedstrijden in samenwerking met de KNVB LIVE - inclusief commentaar - te volgen via www.dewedstrijden.tv.

De opstelling van De Wedstrijden is als volgt:

Dinsdag 23 januari 2007

20:30 uur De Wedstrijden met een live verslag van AZ - MVV met aansluitend een samenvatting van Willem II - De Graafschap. Presentatie: Jan Joost van Gangelen en analist Jan van Halst.

Woensdag 24 januari 2007

20.30 uur De Wedstrijden met een live verslag van Ajax - HFC Haarlem met aansluitend samenvattingen van Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk, FC Twente - NAC Breda en FC Utrecht - RBC Roosendaal. Presentatie: Humberto Tan en analist Frits Barend.

Donderdag 25 januari
20.30 uur De Wedstrijden met een live verslag van PSV - Go Ahead Eagles met aansluitend een samenvatting van Roda JC - Jong AZ én LIVE in de studio de Loting voor de volgende ronde in het KNVB Bekertoernooi. Presentatie: Wilfred Genee en analisten Ruud Gullit & Jan Mulder.

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.
---



Ingezonden persbericht