Time : 09:19:49
Date : 23 January 2007
Sender Name: ISS nv

ISS PARTNER VAN LIVING TOMORROW

ISS is de grootste facilitaire dienstverlener ter wereld! Met 12.000 medewerkers in België biedt ISS aan bedrijven Facility Services aan in 4 domeinen: Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

Deze services omvatten het onderhoud van gebouwen en productielijnen, schoonmaak, receptiediensten, hardware services, washroom services, ongediertebestrijding en catering.

ISS legt zich toe op renovatiewerken, HVAC-services, metaalbouw, onderhoudswerk, groenonderhoud, technisch onderhoud, mechanische werken, pompen- en kleppenrevisie, shutdowns, verhuizingen, logistiek, documentbeheer, schoonmaakservices, industriële reiniging, machinereiniging, cryogene reiniging, afvalbeheer, carwashdienst, bedrijfscatering, catering voor evenementen, kant-en-klare maaltijden en nog zoveel meer.

Als voorloper in zijn sector kiest ISS zonder aarzelen voor een totaal nieuwe aanpak die de naam IFS, Integrated Facility Services, meekreeg. IFS staat voor een hogere servicekwaliteit, lagere kosten voor de klant, één enkele contactpersoon en één factuur. Wij kunnen klanten deze zekerheden bieden omdat we uiteenlopende technische services integreren tot een totaalpakket. Daarbij krijgen we hulp van geavanceerde software die ons in staat stelt om samen met onze klanten het servicepakket online te beheren op basis van moderne IT-technologie. Samen bouwen aan een mooie toekomst!

Het toonaangevende ISS wordt dan ook graag Living Tomorrow als partner, het Huis en Kantoor van de toekomst. Bij ISS zijn we immers continu bekommerd om de servicekwaliteit die we onze klanten kunnen bieden en werken we met vooruitstrevende technologie, nu en in de toekomst.

Met de opening van Living Tomorrow 3 op twee stappen van zijn hoofdzetel heeft ISS er een nieuwe partner bij. En omdat een win-winrelatie altijd mooi meegenomen is, sloot ISS een schoonmaak- en cateringcontract met het Huis en Kantoor van de toekomst.

De Belgische ISS-groep, een dochteronderneming van de Deense groep ISS A/S, is de grootste leverancier van "facilitaire diensten" in België. Ze telt 12.000 medewerkers en bijkantoren in Anderlecht, Beringen, Destelbergen, Floreffe, Groot-Bijgaarden, Halle, Heverlee, Houthalen, Luik, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Zolder en Zwijndrecht.

In 2006 realiseerde ISS Belux een omzet van 339 miljoen euro. De Deense ISS-groep, die meer dan 400.000 mensen tewerkstelt in 47 landen, mocht in 2005 een totale omzet van 6,24 miljard euro noteren.

Gelieve voor bijkomende informatie een e-mail te sturen naar walter.kestens@be.issworld.com of surf naar www.iss.be.

URL: http://www.iss.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL