Ingezonden persbericht


PR-activiteiten Capital ID naar Influx PR

Zwolle / Apeldoorn, 23 januari 2007 - Capital ID, in Nederland marktleider op het gebied van het automatiseren van marketingprocessen, heeft de coördinatie en uitvoering van de PR-activiteiten ondergebracht bij Influx PR. In samenwerking met Influx PR wil Capital ID zijn vooraanstaande positie in de markt duidelijker communiceren en daardoor versterken.

Een lange lijst referenties van Capital ID ervaart inmiddels de voordelen van het automatiseren van marketingprocessen. Toch is Dennis Steen, commercieel directeur van Capital ID, van mening dat Marketing Resource Management in de markt en in de media nog niet de aandacht krijgt die het verdient. Voor Steen is het duidelijk dat - juist in de groeifase die zijn bedrijf nu doormaakt - ook het communicatietraject professioneel moet worden ingevuld. "Daarom zijn we deze samenwerking met Influx PR aangegaan. We verwachten optimaal te kunnen profiteren van hun expertise."

"Capital ID heeft haar specialismen nu ondergebracht in een tweetal werkmaatschappijen en een duidelijke keuze gemaakt om de markt vanuit die specialismen te benaderen", stelt Jakob Brons, directeur Influx PR. "Wij zijn er trots op dat we, juist in deze belangrijke groeifase van Capital ID, de PR-activiteiten mogen verzorgen."

Capital ID BV - Assiesplein 1- 8011 XD Zwolle
Tel: 038-4229999 - e-mail: info@capitalid.nl - internet: www.capitalid.nl

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd 'ID manager' is Capital ID marktleider in Nederland op het gebied van Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM). Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van e-commerce en online marketing. Tot het klantenbestand van Capital ID behoren onder andere Randstad, Starbucks, ABN Amro, SNS Bank, OTTO, BCC en diverse hogescholen. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen, Marc van Ballegooijen en Andrey Prins. Het bedrijf is gevestigd in Zwolle en heeft twee werkmaatschappijen: ID manager en ID interactive. Voor meer informatie zie www.capitalid.nl.
---

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Frieda Zieleman - tel: 055 3663034 - e-mail: frieda@influx-pr.com