Ingezonden persbericht


DIMENSION DATA BOUWT SECURITY PRACTICE UIT MET DRIE NIEUWE SECURITY-SPECIALISTEN

Barneveld, 23 januari 2007 - Dimension Data (LSE: DDT), leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonieoplossingen, heeft in de afgelopen periode drie nieuwe security-specialisten benoemd. Edwin Peters is aangesteld als Presales Product Specialist Security, Guido Crucq als Senior Account Manager en Joash Herbrink als Presales Consultant.

Deze benoemingen zijn gericht op het verder uitbouwen van de positie van Dimension Data voor geïntegreerde security-oplossingen. Hiermee wordt verder vormgegeven aan Dimension Data's Secure Infrastructure-propositie, waarbij het bedrijf de focus legt op 'Self Defending' security-oplossingen die zijn geïntegreerd in de core-netwerkinfrastructuur en in besturingssystemen.

Specifieke Secure Infrastructure-oplossingen van Dimension Data zijn:
* Secure IP Telephony Service: beveiligen van de IP-telefonieomgeving;
* Adaptive Secure Infrastructure (ASI) Framework: een risicomanagementraamwerk voor het bouwen van een ondoordringbare, veilige infrastructuur;
* Secure Network Operating System Service en Maintenance: onderhouden van de IOS-niveaus van organisaties;
* CxO Security Assessment: unieke assessment voor het analyseren van de security-programma's van een organisatie;
* 24 x 7 Managed Security Services & Managed Vulnerability Management.

Edwin Peters is in zijn functie verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over security-oplossingen en het aansturen van de security line of business van Dimension Data. Daarnaast fungeert hij als centraal aanspreekpunt voor klanten, partners, fabrikanten en interne medewerkers. Peters heeft zes jaar ervaring in de ICT-sector, vooral in de advisering over beveiligingsinfrastructuren en online interne en externe communicatiesystemen.

Informatiebeveiligingsspecialist Guido Crucq is aangesteld om de ambities van Dimension Data-klanten beter in kaart te brengen. Crucq, CISSP-gecertificeerd, richt zich als Senior Account Manager op de belangrijke security-vraagstukken bij wereldwijd opererende enterprise-klanten en -relaties. Transparantie, controle en compliancy, verlaging van risico en operationele kosten (TCO) en effectiviteitsverhogende security-maatregelen behoren tot zijn aandachtsgebieden. Voordat hij bij Dimension Data in dienst trad, werkte Crucq negen jaar bij verschillende ICT-organisaties als specialist op het gebied van informatiebeveiliging.

De voornaamste taak van Joash Herbrink is het adviseren van klanten bij ICT-security-vraagstukken. Herbrink is CISSP-gecertificeerd. Hij zet zich onder meer in om nieuwe wet- en regelgeving te vertalen naar concrete security-diensten en -oplossingen. Herbrink was voorheen zeven jaar werkzaam in de security-sector. In deze jaren heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het vlak van security-oplossingen.

Voor meer informatie over Dimension Data's Secure Infrastructure-propositie: www.dimensiondata.com/nl/secureinfrastructure.

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, security, besturingsomgevingen, storagetechnologie en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht