Nieuwe service: met je eigen jacht naar de middellandse zee


BERGEN OP ZOOM, 20070123 -- Voor diegenen die een eigen jacht hebben, en genoeg hebben van het slechte weer in Nederland is er nu een nieuwe service onder de naam Happy Berth Mediterranean Sailing Service (www.happyberth.nl) . Een mailtje of telefoontje naar Happy Berth is genoeg om je boot naar Zuid-Frankrijk te laten verplaatsen, waarbij alles, van transportklaar maken, tot weer te water laten, inclusief een vaste ligplaats aan de Zuid-Franse kust wordt geregeld.

Zorgeloos varen op de Middellandse zee

Er wordt samengewerkt met een veilige, goed bewaakte jachthaven in de buurt van Marseille die onder Vlaams/Nederlandse leiding staat, dus men kan de boot met een gerust hart, volstrekt veilig, in Frankrijk laten liggen als men zelf in Nederland is.
Ter plaatse wordt indien gewenst ook ondersteuning verleend, die kan variëren tot bevoorrading van het jacht, informatie, tips en begeleiding bij het varen in de middellandse zee tot het verplaatsen van het jacht naar iedere gewenste opstapplaats, bijvoorbeeld naar een nabijgelegen luchthaven, zoals o.a Nice of Barcelona door een ervaren jachtschipper. Men kan dan direct uit het vliegtuig op zijn/haar boot stappen.
Het aardige is dat het de potentiële middellandse-zee-vaarder geen cent meer kost dan wanneer hij alles zelf moet regelen.





happy berth meditteranean sailing service