Docenten spelen mini-krakercompetitie op de NOT

Ver. van openbare bibliotheken
http://www.debibliotheken.nl

Docenten spelen mini-krakercompetitie op de NOT

Op 23 januari om 11.30 uur begeven twee docententeams zich in het strijdperk. In een mini-krakercompetitie testen zij elkaars krachten. Deze strijd vindt plaats in de schoolbieb.nl-stand 10.B.071 op de NOT en luidt de start in van de Jeugdkrakercompetitie 2007.

Schoolbieb.nl en de Jeugdkrakercompetitie gaan samenwerken. De landelijke zoekwedstrijd voor scholieren wordt dan ook afgetrapt in de stand van schoolbieb.nl op dinsdag 23 januari. De samenwerking tussen schoolbieb.nl en de Jeugdkrakercompetitie moet resulteren in een betere ondersteuning van scholieren die informatie voor hun schoolwerk zoeken op het internet.

Congressen
Schoolleiders en docenten kunnen voor meer informatie over schoolbieb.nl en de Jeugdkrakercompetitie terecht op de schoolbieb.nl stand op de NOT. Daarnaast organiseert de bibliotheek ook iedere dag een congres over de educatieve functie van de bibliotheek. Men kan zich inschrijven hiervoor op not-online.nl. Geinteresseerden kunnen alvast een blik werpen op beide bibliotheekinitiatieven door op www.schoolbieb.nl voor 'basisschool' te kiezen.


Noot voor de redactie (