Gemeente Etten-Leur

informatieavond ontwerpreconstructieplan Klappenberg en ter inzage legging

Ontwerpreconstructieplan Klappenberg ter inzage

Voor de onderhoudswerkzaamheden aan de Klappenberg, tussen de Rijsbergseweg en Lage Klappenberg, is een ontwerpreconstructieplan voorbereid. Dit reconstructieplan ligt van 22 januari tot en met 2 februari 2007 ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Op 23 januari a.s. wordt er een informatie-avond gehouden in de Schonckzaal in het Oude Raadhuis aan de Markt 1 te Etten-Leur. Vanaf 19.00 uur zullen geĂŻnteresseerden in de gelegenheid worden gesteld vragen te stellen over de uit te voeren werkzaamheden. Voor de uit te voeren werkzaamheden wordt er uitgegaan van de volgende uitgangspunten:

* De hoofdrijbaan zal daar waar nodig worden gerepareerd en zal tussen de Rijsbergseweg en de Lage Klappenberg worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag.

* De aan de weg grenzende inritten en zijstraten zullen (deels) worden herstraat.

Mocht na het bekijken van het reconstructieplan of na het bezoek aan de informatie-avond behoefte bestaan hierop te reageren, dan kan dat schriftelijk gebeuren binnen de hiervoor gestelde termijn bij het college van burgemeester en wethouders. Hiervoor zijn standaard inspraakformulieren beschikbaar of u kunt eigenhandig in een brief uw inspraakreactie verwoorden.

Het is de bedoeling om in mei 2007 met de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden te beginnen.

20050622\NM\0013
Week in...week uit
Verordeningen
UIT in 2007
Er is 1 vacature

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl