Ingezonden persbericht


Campinglife Campsite of the Year 2006 titel voor De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf uit Ommen mag zich "Campinglife European Campsite of the Year 2006" noemen. Marit van Bohemen, presentatrice van het RTL4 Tv-programma Campinglife, overhandigde het officiële certificaat.

Het populaire RTL4 televisieprogramma Campinglife organiseerde in de zomer van 2006 voor het eerst de verkiezing van Campinglife European Campsite of the Year. In totaal deden 350 campings in heel Europa aan de wedstrijd mee. Consumenten konden hun beoordeling geven op de Campinglife website en op formulieren bij de deelnemende campings. De beoordeling omvatte 14 onderdelen, waaronder accommodatie, serviceniveau, kindvriendelijkheid, prijs/kwaliteitniveau en de klantvriendelijkheid van het personeel.

Camping De Kleine Wolf kwam uiteindelijk als beste camping uit de bus met een gemiddelde score van 4,7 (uit maximaal 5). Marit van Bohemen, een van de twee vaste presentatoren van het televisieprogramma, overhandigde op 5 januari 2007 het certificaat aan mevrouw G.L. Kat van de camping. De Kleine Wolf wint hiermee tevens de hoofdrol in een aflevering van Campinglife, waarvan de opnames deze zomer ter plekke zullen worden gemaakt.

Noot:
Voor meer informatie en fotomateriaal:
Redactie Campinglife
campinglife@idtv.nl