Ingezonden persbericht



23.01.2007 / 14:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Unie kbo

UNIE KBO


Unie KBO op zoek naar de glorie van het platteland

Unie KBO, met 300.000 leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland, is benieuwd naar de gedachten van senioren over 'het platteland'. Zijn het de velden, de natuur en de boerderijen waar men aan denkt, of juist het feit dat het platteland wordt overgenomen door de stad? Senioren kunnen hun gedachten, impressies, gedichten, foto's of verhalen over het platteland naar de Unie KBO toesturen. De inzendingen vormen de basis voor een tentoonstelling die in juni van dit jaar plaatsvindt. Deze tentoonstelling wordt in opdracht van de Unie KBO vervaardigd.

Uiteraard is het platteland vanuit vele ogen en invalshoeken te bezien. De senioren zijn dan ook vrij om hun gedachten te laten gaan. Ze kunnen hun inzending tot eind februari sturen naar: Unie KBO, Postbus 325, 5201 AH 's-Hertogenbosch, o.v.v. 'Platteland'. De inzendingen blijven in het bezit van de Unie KBO.

De te houden tentoonstelling wordt halverwege 2007 geopend op een nader te bepalen markante plek in Nederland. De tentoonstelling kan vervolgens worden geleend om bijvoorbeeld te plaatsen in een gemeentehuis of activiteitencentrum. Personen die suggesties hebben voor interessante, markante plekken en overige belangstellenden kunnen zich melden via bovenstaand adres of een e-mail sturen naar: info@uniekbo.nl.

----------------

Noot voor de redactie,