Eenvoudig een renderende website met Business Edge


NAARDEN, 20070123 -- WSI lanceert een nieuw flexibel Content Management Systeem Business Edge MDT. Voor veel bedrijven neemt het website bezoek toe en daarmee ook de noodzaak de website up-to-date te houden, maar bezoekers worden steeds ongeduldiger. Vindt een bezoeker niet direct waar hij/zij naar zoekt, dan surft deze zo weer weg op zoek naar de site van de concurrent

Business Edge is een vijfde generatie Internet oplossing waarmee een MKB site kostenefficiënt kan voldoen aan de nieuwste web 2.0 standaarden.. Het biedt de flexibiliteit om businessfuncties op te nemen zoals online winkelen, e-mailmarketing, RSS-toevoer, forums, documentmanagement, Google Maps en veel meer!

Business Edge maakt gebruik van de door WSI al jaren succesvol ingezette Modular Development Technology. Door de modulaire structuur is het mogelijk om de site op een betaalbare wijze aan te passen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.
Het WSI Business Edge interface is beschikbaar in verschillende talen, zoals Engels, Frans, Spaans, Nederlands en Duits.

81% van de internetbezoekers gebruiken Internet om zich op leveranciers te oriënteren. WSI Business Edge is een zoekmachine vriendelijk Content Management Systeem. `Het is onvoorstelbaar dat er nog steeds ondernemingen zijn die geen prioriteit geven aan het beter vindbaar maken van hun website, een inkoper grijpt niet meer naar de Gouden gids als hij iets zoekt. Google is niet alleen zelf marktleider maar maakt ook de nieuwe marktleiders. Wie hoog scoort in Google scoort ook hoog bij nieuwe afnemers' aldus Paul Hoppenbrouwers, Managing Partner bij WSI.

Voor meer informatie over Business Edge surft u naar www.wsiwebexperts.nl

WSI Webexperts is een toonaangevende Internet Service Organisatie en het snelst groeiende Consultancy Netwerk ter wereld. Met meer dan 1500 partners in 90 landen levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van Modular Development Technology, zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met myra.schmidt@wsiwebexperts.nl of bellen met 035 - 695 8090. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl





Ingezonden persbericht