Priox uitgebreid met BI-functionaliteit


Nieuw webgebaseerd dashboard voor service management biedt nu ook BI-functionaliteit voor managementrapportage

AMERSFOORT, 20070123 -- Priox, het in november gelanceerde nieuwe service management platform, is uitgebreid met business intelligence (BI) rapportagefunctionaliteit. Deze functionaliteit brengt de rapportagemogelijkheden binnen Priox op een zeer hoog niveau. De nieuw ontwikkelde BI-functionaliteit is naadloos geïntegreerd in het Priox platform en biedt gebruikers zeer geavanceerde rapportagemogelijkheden.

Management heeft direct grafisch inzicht in alle belangrijke stuurinformatie die zich binnen Priox bevindt. Het reporting-deel van Priox biedt tijdgrafieken, dashboards, kwaliteitsgrafieken en trendvoorspellingen. Op elke grafiek kunnen bewakings-tresholds worden ingezet en er kan direct worden ingezoomd op meer detail qua tijd of qua inhoud. Dit alles is voorzien van een intuïtieve user interface. Tevens is de BI-rapportage voorzien van een tijdbesparende maandrapportagegenerator.

Antoine Jansen, commercieel directeur van Priox: "Alle activiteiten, doelstellingen en resultaten van de organisatie zijn op de een of andere manier vastgelegd in computerprogramma's en systemen. Wij willen met Priox managers een dashboard bieden waarmee ze daadwerkelijk de regie zowel intern als in outsourcing-situaties in handen hebben. De uitbreiding van Priox met BI-functionaliteit is daarin heel erg belangrijk. Deze rapportage past echt in de boardroom."

Over Priox
Priox levert de Priox Service Management Suite. Een geavanceerd service management platform waarbij de geboden functionaliteit via de windows client 100% gelijk is aan de web client. Priox is gebaseerd op de open .Net technologie en biedt via een overzichtelijk dashboard waarmee organisaties de regie kunnen voeren over de prestaties van outsourcing leveranciers. Priox combineert de data uit de diverse servicedesk applicaties en koppelt deze gegevens aan de bedrijfsdoelstellingen. En daarmee is Priox het eerste dynamische outsourcing management tool in zijn soort. Priox is ontworpen door een team enthousiaste experts op het gebied van ITIL-ISO/IEC20000, Cobit en Sarbanes Oxley. Omdat Priox communicatie afhandelt via XML berichten, kunnen alle mogelijke programma's die ook XML ondersteunen eenvoudig worden gekoppeld. Priox voldoet aan de ITIL normen en de Pink Verified Enhanced normering. Kijk voor meer informatie op www.priox.com.





Ingezonden persbericht