Ingezonden persbericht


Prikkels verhuisd naar de Amsterdamse binnenstad

Wegens een incident met jongeren afgelopen zondag tijdens een evenement in HMH is prikkels genoodzaakt om haar evenement elders te houden.

Maar niet getreurd! Want Prikkels heeft veel vrienden, verschillende podia`s verwelkomt Prikkels met open armen. Uit al deze fantastische podia`s hebben wij Studio 80 op het Rembrandtplein uitgekozen voor onze prikkelde party. De line-up van het evenement blijft ongewijzigd !!

PERSBERICHT
Amsterdam, 24 januari 2007

De nieuwe belevenis in Studio 80!

Jawat!, GMB, Senna, Made in da Shade,
DJ's Aardvarck & Steven de Peven, VJ Supreme Cuisine Host: Fernando (FunX) en meer!

Op donderdag 15 februari aanstaande organiseert BO! Potentials de eerste editie van Prikkels; een totaalbeleving van theatrale performances, hiphop, spoken word en dans in Studio 80. Van theatergroep Made in da Shade in de avond, Jawat! en GMB in de nacht en Rednose Distrikt feat. Aardvarck & Steven de Peven tot in de vroege uurtjes van de volgende morgen. Het event wordt in stijl gehost door Fernando (FunX).

Prikkels is uitgaan in een ander jasje. De avond staat in het teken van een uitgebalanceerde mix van performances vanuit verschillende kunstdisciplines. Alles is mogelijk en het onverwachte is wat de avond kenmerkt. Het publiek is de ontvanger van een dosis prikkelingen die alle zintuigen stimuleren. De optredens zijn onder meer van zangeres Senna, spoken word artiest Skinfiltr8ter, brassband Skindibad en TK-Jive, een energieke rap, zang en dansact uit Amsterdam Zuidoost. VJ Supreme Cuisine zal de avond compleet maken met live visuals.

Prikkels is georganiseerd door BO! Potentials; een project gelanceerd door ZO! cultuur Zuidoost. Jongeren krijgen in het project BO! Potentials de kans om samen met de 'masters' uit de scene (Melkweg, Muziektheater, Roots & Routes en A-light) een professioneel muziekevenement te organiseren.

Datum : donderdag 15 februari 2007
Plaats : Studio 80, Rembrandtplein 17
Tijd : 21.00 - laat! Prijs : ¤ 12 (¤ 10 met OV-studentenkaart/ CJP) Voorverkoop : Pico Records (Bijlmerplein 540), Fat Beats (Singel 10), Rush Hour Records (Spuistraat 98) Minimum leeftijd : 18 jaar
Meer informatie op : www.prikkels.net

ZO! cultuur Zuidoost is een initiatief van Paradiso, Cosmic theater en Imagine IC dat in 2004 van start is gegaan. ZO! wil het culturele aanbod in Amsterdam Zuidoost vergroten door bestaande en nieuwe makers te presenteren op het gebied van podiumkunsten (muziek, dans, theater, media en film). Hierbij laat ZO! zich inspireren door de creativiteit, kracht en veelkleurigheid van de bewoners van Amsterdam Zuidoost. Het hoofddoel daarbij is het versterken van het culturele aanbod in Zuidoost op professioneel niveau. ZO! cultuur Zuidoost zal zich in 2010 vestigen in het GETZ Entertainment Center aan de ArenA Boulevard. Prikkels is tot stand gekomen met medewerking van ZO! cultuur Zuidoost / BO! Potentials, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Ministerie van Justitie, Stadsdeel Zuidoost, Roots & Routes, Melkweg, Gastprogrammering het Muziektheater, A Light en FunX.

Het volledige programma:
Jawat! * Made in da Shade * GMB * Senna * Skinfiltr8ter * TK-Jive * Skindibad * DJ Turne * DJ's Rednose Distrikt feat. Aardvarck & Steven de Peven * VJ Supreme Cuisine * Host Fernando (FunX) *

En tevens optreden van aanstormend talent onder de BO! Potentials deelnemers: DJ Starring Jasmine * Umit-C * Zanillya * Azali * Charlene * Snake

(Programmawijzigingen onder voorbehoud)

----------
Noot aan de redactie
Voor meer informatie, interviews en foto's kunt u contact opnemen met Ellen Tjon A Meeuw van BO! Potentials, tel: 020- 4511840 of 06-55793505 of via e-mail info@zocultuur.nl of kijk op de website: www.prikkels.net