Travel Unie International Nederland N.V.

managementteam kras compleet met nieuwe benoemingen

Ammerzoden, woensdag 24 januari 2007 Met de benoeming van een tweehoofdige directie en het aanstellen van een aantal nieuwe managers is het nieuwe managementteam van KRAS klaar om de komende jaren aan haar groeiambities te kunnen voldoen. Na het vertrek van Erik Savenije wordt de directie vanaf heden gevormd door Raymond Vrijenhoek en Fred Verlinden. Raymond Vrijenhoek is benoemd tot directeur Finance en Operations en zal zich bezighouden met financiën, operations, het call center, klantenservice en automatisering. Hij is tevens voorzitter van het directieteam. Fred Verlinden behoudt zijn functie als commercieel directeur en is hiermee verantwoordelijk voor onder meer product, e-commerce, marketing en sales.

Managementteam KRAS fors versterkt
De managementlaag is op diverse onderdelen fors versterkt en uitgebreid ten opzichte van vorig jaar. Deze kwaliteitsimpuls was wenselijk om invulling te kunnen geven aan de ambitie om verder te groeien, aldus commercieel directeur Fred Verlinden. Het nieuwe managementteam van KRAS is uitgebreid met de volgende managers:
* Theo Kamp, Manager Finance
In de nieuwe organisatiestructuur is Theo Kamp benoemd tot Manager Finance. Theo is sinds enkele jaren werkzaam bij KRAS in de functie als Controller en was daarvoor werkzaam bij TUI Nederland.
* Niels Welten, E-commerce Manager
Niels Welten zal per 1 maart 2007 de functie van Tjeerd Goslinga overnemen en verantwoordelijk worden voor e-commerce. Niels was tot voor kort werkzaam in diverse online marketeer functies bij onder andere Acsi Publishing/Touroperating en Staffplanning.
* Manuela Sep, Marketing Manager
Manuela Sep zal in haar functie van marketing manager vorm gaan geven aan de nieuw op te richten afdeling marketing. Manuela heeft hiervoor als marketeer gewerkt voor de Nederlandse markt van Disneyland Resort Paris en als communicatiemanager voor de Libémagroep en bij Jetix. Manuela zal 1 maart 2007 van start gaan in deze nieuwe functie.

* Astrid Kleijne, Productmanager Stervakanties Astrid Kleijne is recentelijk begonnen als productmanager voor het merk Stervakanties. Astrid is afkomstig van Silverjet en OAD, waar zij diverse inkoop- en productmanagement functies bekleedde.
* Robert Broos, Productmanager Plusvakanties (senioren), Single Reizen en wintersport
Robert Broos is binnen KRAS verantwoordelijk voor het seniorenlabel Plusvakanties, Single Reizen (alleenstaanden) en voor wintersport. Robert is afkomstig van moederbedrijf TUI Nederland en heeft enige jaren geleden ook bij KRAS gewerkt. Robert is in december 2006 begonnen met zijn nieuwe functie in Ammerzoden.

Binnenkort zal tevens een Manager Customer Services aangesteld worden waarmee het managementteam vanaf 1 maart 2007 compleet is.