Gemeente Wijk bij Duurstede

Buurtauto in Wijk bij Duurstede infoavond woensdag 24 januari

Wheels4All plaatst binnenkort buurtauto's in Wijk bij Duurstede. Deze buurtauto's zijn 24 uur per dag beschikbaar voor leden van Wheels4All. Met Wheels4all kunt u fors op uw autokosten besparen. De buurtauto is voordelig als tweede auto, maar ook geschikt voor mensen die minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden of die behoefte hebben aan verschillende typen auto's. De buurtauto wordt betaald per uur en per kilometer. Er wordt gereden met veilige, nieuwe auto's. Elke keer als er vijf inschrijvingen vlak bij elkaar zijn, plaatst Wheels4All een nieuwe buurtauto. Via internet of SMS worden ritten gereserveerd. Naast de buurtauto's heeft Wheels4all afspraken met plaatselijke autoverhuurders over inzet van extra auto's tegen gereduceerd tarief. Zo grijpt u nooit mis!

Wat kost deelname aan Wheels4All?
Er zijn meerdere abonnementen. Bij het meest gebruikte abonnement betaalt u twee euro per uur, met een maximum van 10 uur per dag. Daarnaast betaalt u vanaf 16 cent per kilometer, inclusief brandstof en verzekeringen. Dit bedrag is hoger voor grotere auto's.

Duurzaamheid en leefbaarheid
De gemeente en de provincie Utrecht steunen de buurtauto van harte. De buurtauto vervangt vooral de tweede auto. Elke buurtauto maakt zo vijf tot tien parkeerplaatsen overbodig. Hierdoor neemt de parkeerdruk af. Verder wordt er alleen gereden in zuinige en schone auto's. Dat is goed voor de luchtkwaliteit.

Informatieavond
Wethouder Henk Muis nodigt u namens de gemeente uit voor een informatieavond over deelname aan Wheels4All op woensdag 24 januari 2007 in het gemeentehuis.
De toegang is gratis.

Meer weten?
Meer informatie? Of kunt u niet op 24 januari bij de informatieavond aanwezig zijn?
Kijk op www.wheels4all.nl , bel met Arie Verheul, tel. 574084 of e-mail naar arie.verheul@casema.nl .

info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 Post adres:
Postbus 83
3960 BB