Ingezonden persbericht


Live reportages op CNN vanaf World Economic Forum
in Davos

Paneldiscussie in 'CNN Connects: Our Networked World'

Richard Quest, Becky Anderson en Charles Hodson doen live verslag van het jaarlijkse World Economic Forum dat plaatsvindt van 24 - 28 januari in Davos (Zwitserland). CNN's verslaggeving omvat rechtstreekse debatten, interviews met 'Captains of Industry' en regelmatige nieuws updates.

De reportages zijn te zien in de programma's, 'CNN Today', 'Business International' en 'World Business Today.

Net als voorgaande jaren organiseert CNN een paneldiscussie met vooraanstaande gasten uit het bedrijfsleven in het programma 'CNN Connects: Our Networked World'. Dit speciale programma gaat in op de sociale revolutie die de manier waarop wij informatie krijgen en gebruiken ingrijpend verandert. Van de ether naar de laptop naar de mobiele apparatuur - 'netwerken' betekent de juiste informatie op de juiste plaats en de juiste tijd. Welke invloed zullende deze steeds geavanceerdere netwerken hebben op de globale agenda en de individuele agenda van de mens?

CNN analyseert het digitale ecosysteem, het Web 2.0; de explosie van sociaal netwerken als levenshouding en zakelijk fenomeen, het potentieel van virtuele gemeenschappen en de groei van blogging en gebruikersparticipatie.' CNN Connects' onderzoekt ook de technologische vooruitgang die leidt tot veranderingen voor de gebruiker thuis en op het werk.

De deelnemers aan het panel in 'CNN Connects: Our Networked World' zijn:


* Sanjiv Ahuja, CEO, Orange Ltd

* Caterina Fake, Flickr Co-Founder

* Tom Glocer, CEO, Reuters

* Mitch Kapor, Chairman, Linden Research

* Mark Zuckerberg, Facebook Founder

'CNN Connects: Our Networked World' duurt een uur en wordt uitgezonden op:

Donderdag 25 januari om 23.00 uur

Vrijdag 26 januari om 19.00 uur

Zaterdag 27 januari om 20.00 uur


---

Noot voor de redactie (