Politie Limburg-Noord

Politie verleent assistentie bij frontale aanrijding (extra bericht)


Datum: 23-01-2007
Tijd bericht: 22:05
Plaats: Susteren

De politie verleent momenteel assistentie bij een frontale aanrijding tussen twee auto s op de Oude Rijksweg Noord. Bij het ongeval raakten drie personen gewond. Een van hen zit op dit moment nog bekneld in haar auto. De brandweer is samen met medisch personeel bezig om haar te bevrijden. Een traumhelicopter is aanwezig om hulp te verlenen.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor negen. In de auto van de vrouw zat nog een andere inzittende. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist die de andere auto bestuurde is eveneens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in om de toedracht van de aanrijding te achterhalen.

Zodra er meer informatie bekend is over de vrouw die nog bekneld zit, volgt een aanvullend mediabericht.

Politie verleent assistentie bij frontale aanrijding - 2 (extra bericht)
Datum: 23-01-2007
Tijd bericht: 22:38
Plaats: Susteren
De vrouw die bekneld zat in haar auto, is even na tien uur uit haar auto bevrijd. Zij is in kritieke toestand, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is voorlopig nog enige tijd gestremd om de ravage op te ruimen en om technisch onderzoek te doen. De twee andere slachtoffers verkeren niet in levensgevaar.