Ingezonden persbericht

PERSBERICHT JEE-O-BIKE RVG28A-2007

Sportieve & Design Trend

Nu fietsen zoals toen op trendy zestigerjaren model

Jee-O-bike, verchroomde no nonsense design (beach) cruiser

WEURT- In tijden was fietsen niet zo relaxed en flitsend tegelijk. Een nieuwe fiets gebaseerd op het klassieke basis model, en gestoken in een verchroomd design jasje. Dát is de Jee-O-Bike. Zo trendy dat je naast het functionele gebruik ook meteen de fiets mee zal nemen om de show te stelen bij je vrienden in de stad of te cruisen op de boulevard bij het strand. Want met deze bike ben je super hip. Alle elementen aan de fiets zijn verchroomd afgewerkt, je glimt en flitst dus letterlijk op de weg. Hij herinnert niet alleen aan vroeger, hij doet het ook net zoals vroeger. Toen er nog geen versnellingen waren en je jezelf vooruit trapte. Het is een singel speed model met terugtraprem. Voordeel is dat je er op je eigen tempo mee kunt cruisen en toeren.

Eigenlijk is het het ŽMustangŽ- idee uit de jaren 60, onder de fietsen: Glad gestroomlijnd, white wall op de banden, extra veel spaken (maar liefst 68) in de design wielen, verchroomde velgen én volledig geveerd, zelfs het traditionele zadel. Het meest opvallende aan de fiets is het stuur: zeer breed uitgemeten, met soft-grip, zodat je echt ruim en relaxed kunt fietsen. Doortrappen heeft toch weinig zin, omdat er geen versnellingen op zitten. Dus je kunt haast niet anders dan genieten! En.niet vergeten, remmen doe je dus ook zelf.

No nonsense voorjaarsgevoel of design item in de hal.
Vrolijk fluitend, met je haren in de wind en de zon in je gezicht, fiets je met de Jee-O-Bike de straten door, op door de duinen of langs de boulevard naar het strand, of de paden af het bos in. Of je neemt hem mee als je gaat stappen in je avondoutfit en je lekker rond ŽflaneertŽ in de stad. Het is een fiets waarvan je met het mooie komende lente- en zomer weer heerlijk gebruik kunt maken, alleen, met z'n twee of zelfs met je gezin. Door het brede stuur is het namelijk ook nog mogelijk om een kinderzitje op het stuur te zetten, zodat de kleine dreumes vrolijk mee kan kijken. Je kunt dan nog steeds makkelijk op- of afstappen. Als het fietsseizoen is afgelopen kun je de Jee-O-Bike parkeren in je hal zodat je meteen de ŽhottestŽ bike als blikvanger thuis hebt staan.

Van Douche naar Bike, voor buiten én in huis
De leverancier van de Jee-O-douche, een succesvolle, strakgevormde, compleet RVS gepolijste binnen- en buitendouche, heeft tijdens een brainwave deze fiets Jee-O-Bike gedompeld. De overeenkomst van deze verschillen: ook voor binnen- en buiten te gebruiken én chroom-look. Het is niet alleen een functionele fiets, maar zelfs als designitem in je hal, kantoor of dakterras misstaat deze Jee-O-Bike zeker niet. Met zijn verchroomde elementen is het een echt lifestyle product, waarmee je een strakke, moderne inrichting kunt accentueren. En als je zin hebt gebruik je 'm een keer. Groot bijkomstig voordeel is dat doordat de fiets compleet verchroomd is, hij dus ook weinig onderhoud vergt en door zijn oerdegelijkheid jarenlang meegaat.
Verkoopadviesprijs: E 399,--.
Voor meer (verkoop)informatie: kijk op website www.jee-o.nl

*