Ingezonden persbericht

Amsterdam, woensdag 24 januari 2007

Charme offensief Transeurope van start

Prachtig portfolio in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal

Met de lancering van de nieuwe Charming brochures voor het seizoen 2007/2008 laat Transeurope wederom een vernieuwend geluid horen in dit reissegment. Charme, authenticiteit of grandeur; het Charming product van Transeurope heeft een passie voor hotels met nét dat ietsje méér karakter, sfeer, traditie en gastvrijheid. In vrijwel alle brochures zijn diverse nieuwe arrangementen, rondreizen en hotels toegevoegd danwel vervangen.

Charming France
In deze brochure staat continuïteit centraal. Waar andere spelers van de markt verdwenen investeerde Transeurope dit jaar in een verdere verfijning en uitbreiding van deze mooie Frankrijk brochure.

Een aantal hotels werd vervangen om het product nog verder te verfijnen. Het programma biedt hotels in bijna alle regio's in 'la douce France' en er is ruime keuze in zowel het eenvoudige als luxe segment.

Charming Italië
Voor deze gids geldt 'uitbreiding en vernieuwing'; van verrassende hotels tot prachtige en gastronomische rondreizen.

Met meer dan 30 nieuwe hotels, van kleine charmehotelletjes tot prestige- en designhotels. Daarnaast werden er 4 nieuwe rondreizen toegevoegd met als uitschieters een verkenning van de Eolische Eilanden en een schitterend gastronomisch circuit door Sicilië. De nieuwe charme-aanbiedingen bevinden zich voornamelijk in Toscane en Umbrië. Daarnaast is het portfolio in Toscane uitgebreid met een aantal nieuwe hotels aan de kust.

Charming España-Portugal
Ook hier weer een flink aantal nieuwe hotels! Onze product managers selecteerden diverse bijzondere accommodaties met net dat beetje extra karakter.

In Spanje werd het aanbod in Cataluña, Galicia, Noord-Spanje en Castillië met een aantal kleinschalige charmehotelletjes uitgebreid. In Andalusië trekken nieuwkomers in de buurt van Granada en Málaga de aandacht.

In Portugal zijn 2 extra rondreizen toegevoegd (1 in Noord-Portugal en 1 in de streek rond Lissabon). Het aanbod in Portugal is slechts licht maar stijlvol gewijzigd, ontdek deze nieuwe pareltjes!

De nieuwe Charming brochures zullen begin februari 2007 in Nederland worden verspreid onder de reisbureaus. Charming wordt o.a. verkocht via 150 reisbureaus in Nederland waaronder ook StarTravel en de ULT kantoren. Voor meer informatie over verkooppunten ga naar www.transeurope.com

Vakpers mag ook de volgende regel aan het bericht toevoegen:

"Geïnteresseerde reisbureaus kunnen contact openen met Christian Clerx via christian@transeurope.com."

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht