Onbekommerd uit eten zonder schuldgevoel


Een uitkomst voor de voornemens van het nieuwe jaar

ROTTERDAM, 20070110 -- Een zestal studenten van de Hogeschool Rotterdam zal in samenwerking met restaurant Solo op woensdag 24 januari (Afrikaanderplein Rotterdam) een unieke avond organiseren. Onder de naam D-Lited presenteren zij een avond die geheel in het teken staat van gezond eten. Op deze avond is iedereen welkom en kunnen mensen genieten van lekkere, gezonde gerechten en een unieke belevenis zonder zich zorgen te maken over de gevolgen. Met dit concept willen de studenten inspelen op de huidige trend dat mensen zich steeds meer bewust worden van wat ze eten.

De studenten hebben vanuit hun opleiding Vrijetijdsmanagement de opdracht gekregen een unieke belevenis te creëren. In samenwerking met Crealistic, PR-advies en ondersteuning, hebben zij het idee bedacht om mensen een unieke avond uit te bezorgen. Op deze avond zijn alle mensen welkom die van gezond en lekker eten houden dan wel een speciaal dieet volgen, maar ook mensen die gewoon van een unieke avond uit willen genieten. De zorg of men dan echt gezond eet wordt uit handen genomen, er hoeft niet meer gekeken te worden naar calorieën en dergelijke. Mensen met een speciaal dieet hoeven zich eveneens geen zorgen meer te maken over de gerechten. Voor deze mensen wordt het menu aangepast zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijk avondje uit.

Dit concept is voortgekomen vanuit de gedachte dat iedereen moet kunnen genieten van een avond uit eten. In deze tijd zijn veel mensen bezig met diëten. Denk hierbij aan het 'Sonjabakkeren' en het South Beach dieet, maar ook aan medisch noodzakelijke diëten voor mensen met bijvoorbeeld diabetes of koemelkallergie. Vooral de groep mensen met diabetes stijgt de laatste jaren sterk, één op de twee mensen heeft een verhoogd risico op ouderdomsdiabetes!

Omdat mensen met een speciaal dieet of mensen die de voorkeur geven aan gezonde voeding, niet altijd bij 'gewone' restaurants terecht kunnen, wil D-Lited ervoor zorgen dat zij toch onbezorgd kunnen genieten van een unieke avond uit.

Naast Solo en Crealistic wordt er ook met verschillende partners samengewerkt, zoals onder andere Zorgboerderij Beversoord voor biologisch fruit en groenten, Deli XL, Heineken en Printvisie/Flyersonline.

Naast het eten wordt er ook gezorgd voor live muziek en het verrassende ontmoetingenspel voor aan tafel dankzij bloesem! Feel good communicatie -en advies. De verdere invulling van de avond blijft een verrassing. Aan het eind van de avond ontvangen alle gasten een leuke herinnering aan de avond om mee naar huis te nemen.

Deze avond is voor Crealistic een goede start om in contact te komen met verschillende doelgroepen en hen bekend te maken met dit initiatief. Crealistic is een pr-, advies- en ondersteuningsbureau voor bedrijven in de creatieve sector. Daarnaast ontwikkelt zij zelf creatieve, innovatieve concepten. Crealistic streeft er naar d it horecaconcept daadwerkelijk vorm te geven en een D-Lited restaurant te starten.



Men kan zich aanmelden via de website www.d-lited.nl. Voor deze avond betaalt men voor een drie-gangen diner + drankje een bedrag van ¤ 17,50 per persoon.



///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////





D-Lited