MINDEF: Persuitnodiging ministerie van Defensie

Ministerie def

http://www.mindef.nl

Het ministerie van Defensie organiseert aanstaande donderdag 25 januari in samenwerking met VNO-NCW het symposium 'Defensie werkt' over toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de gevolgen daarvan voor het personeelsbeleid van Defensie.

Het symposium 'Defensie werkt' wordt geopend door staatssecretaris Cees van der Knaap. Thema's die aan de orde komen zijn: 'Wat zijn de arbeidsontwikkelingen in Nederland de komende twintig jaar?', 'Hoe anticiperen het bedrijfsleven en politieorganisatie hierop?' en 'Wat zijn de consequenties voor het personeelsbeleid van Defensie'.

De thema's worden toegelicht door prof. dr. Paul Schnabel (algemeen directeur Sociaal en Cultureel Planbureau), mr. Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), mr. Pim Miltenburg (directeur Politie Korps Landelijke Politiediensten) en de heer Hans Schirmbeck (Manager Sociale Zaken van NVZ vereniging van ziekenhuizen). Tot slot zal luitenant-generaal Hans Leijh (hoofddirecteur personeel Defensie) een reactie geven over de consequenties voor het personeelsbeleid van Defensie.

Het symposium 'Defensie werkt' wordt gehouden op donderdagmiddag 25 januari van 12:30 tot 17:00 uur in de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag. Vertegenwoordigers van de pers die bij het symposium aanwezig willen zijn kunnen dit aangeven bij de Directie Voorlichting en Communicatie, Sascha Louwhoff, (070) 318 86 500.