Ingezonden persbericht


Persbericht

Arlington benoemt Michel Dekkers tot Director Asset Management in Amsterdam

Amsterdam, 25 januari - Arlington, een van Europa's grootste vastgoedinvesterings- en ontwikkelingsondernemingen, heeft Michel Dekkers tot Director Asset Management van het Amsterdamse kantoor benoemd. In deze functie beheert Michel vastgoed in Nederland, België en Duitsland voor Arlingtons Celogix fonds en is hij verantwoordelijk voor de acquisitie van vastgoed in Noordwest-Europa voor Arlingtons European Logistics Fund (AELF). Celogix en AELF zijn twee van de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa.

Michel kwam in 1991 in dienst als accountant. In 1995 werd hij Investment Analyst en in 1998 werd hij aangesteld als Asset Manager. Managing Director van Arlington Nederland Bob Reidsma: "Michel maakt al meer dan vijftien jaar deel uit van het Nederlandse team. Het doet me genoegen hem nu tot Director Asset Management te benoemen. Zijn senioriteit in het Asset Management team en zijn constante bijdrage aan de ontwikkeling van het Amsterdamse kantoor maken dit een logische stap."

Michel Dekkers, Director Asset Management Arlington Amsterdam

Over Arlington Securities

Arlington Securities ('Arlington') is een van Europa's toonaangevende ondernemingen in vastgoedinvesteringen en -diensten, met internationale activiteiten op het gebied van investering in, beheer en ontwikkeling van vastgoed. Het is een van de grootste investeringsmanagers in vastgoed in Europa en is onderdeel van het aan de Australische beurs genoteerde Macquarie Goodman Group ('Macquarie Goodman').

Arlington Securities is sinds december 2005 onderdeel van Macquarie Goodman, een geïntegreerde wereldwijde industrieel-vastgoedgroep met een notering aan de Australische beurs. De activiteiten in Azië, Australië en Europa omvatten vastgoedinvestering, fondsbeheer, vastgoedontwikkeling en vastgoeddiensten.

Meer informatie vind u op www.arlington.com. De foto is ook in hoge resolutie beschikbaar via:

Eva Rijser

Zeno Group

t: 020 30 10 989

e: eva.rijser@zenogroup.com