Maxeda


Dirk Goeminne neemt afscheid van Vroom & Dreesmann

Dirk Goeminne heeft besloten af te treden als Voorzitter van de Groepsdirectie van V&D en als lid van de Raad van Bestuur van Maxeda. In zijn rol als Voorzitter van de Groepsdirectie van V&D zal hij worden opgevolgd door Mark McKeon, tot voor kort COO van de Engelse kledingmerken Principles en Warehouse.

Dirk Goeminne: âDrie en een half jaar geleden werd ik aangetrokken als Directievoorzitter van V&D met een specifieke doelstelling: het weer gezond maken van V&D. Dit proces is nu afgerond. Er heeft een volledige herpositionering plaatsgevonden van het assortiment door een focus op private labels en het toevoegen van A-merken. De invoering van shop-in-shop concepten is een groot succes gebleken. De eerste winkels ânieuwe stijlâ zijn geopend en ook La Place blijft sterk presteren.
Al deze ontwikkelingen zullen ook dit jaar verder worden doorgevoerd. De financiële performance is verbeterd en âheel belangrijk- ook de passie bij de V&D medewerkers is weer terug. Kortom, een goed moment om afscheid te nemen.â