Gemeente Tilburg

Datum
22 januari 2007

Wervingscampagne

Vrijwillige Brandweer van start

Brandweer Tilburg zoekt 30 nieuwe medewerkers voor de vrijwillige brandweer

In de week van 22 tot en met 27 januari 2007 start Brandweer Tilburg, onder het motto `WIE MAAK JIJ TROTS?Ž word vrijwilliger bij de brandweer! met een uitgebreide wervingscampagne voor nieuwe medewerkers voor de vrijwillige brandweer van Post Centrum, Post Udenhout en Post Berkel-Enschot. Brandweer Tilburg heeft de komende tijd behoefte aan zo'n 30 nieuwe vrijwilligers. De campagne richt zich niet alleen op het publiek in Tilburg maar ook op het bedrijfsleven. De meeste vrijwilligers hebben een baan en krijgen van hun werkgever tijd en ruimte om hun brandweerwerk er bij te doen. Dus zoekt Brandweer Tilburg niet alleen mannen en vrouwen die uit het goede hout zijn gesneden om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Er worden ook ondernemers gezocht die een bijdrage willen leveren aan de veiligheid in hun stad.

Voor de campagne worden diverse communicatiemiddelen ingezet. Alle adressen binnen Tilburg, inclusief Berkel-Enschot en Udenhout ontvangen een folder van de Brandweer. Op diverse plaatsen in de stad worden posters opgehangen. Op de gevels van de vier Posten van Brandweer Tilburg komt een groot banier en ook zullen op diverse plaatsen in de stad zogenaamde free-cards worden weggelegd om aandacht te vragen voor de wervingscampagne van Brandweer Tilburg. Het bedrijfsleven in Tilburg ontvangt eveneens een folder.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een functie bij de vrijwillige brandweer organiseert Brandweer Tilburg drie informatieavonden en wel op: 26 februari 2007 om 19.30 uur: Post Berkel-Enschot, Burg. Panislaan 21, Berkel-Enschot 27 februari 2007 om 19.30 uur: Post Udenhout, Van Heeswijkstraat 25, Udenhout
1 maart 2007 om 19.30 uur: Post Centrum, Fabriekstraat 34, Tilburg

Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de vernieuwde website van Brandweer Tilburg: www.brandweertilburg.nl.