3000ste webwinkel aangemeld bij winkelzone.nl


ZWIJNDRECHT, 20070125 -- De website www.winkelzone.nl melde vandaag het heugelijke feit dat zich vanmorgen de 3000e Webwinkelier zich aanmelde met zijn online webwinkel. In het webwinkel overzicht van www.winkelzone.nl zitten inmiddels meer dan 10000 zoekwoorden naar online webwinkels en webshops, Online reisbureau's , Internet bedrijven en diensten.

De website www.winkelzone.nl is speciaal opgericht om startende webwinkels aan bezoekers en bekendheid te helpen. En deze de mogelijkheid te bieden zich gratis aan te melden met hun webwinkel in hun webwinkel overzicht.

Mits dat de artikelen die zij aanbieden online te bestellen zijn. De webwinkeliers kunnen bij het aanmelden aangeven of zijn een winkelkeurmerk hebben en hoe hun klanten kunnen betalen.

Inmiddels plm 11/2 jaar na het oprichten van deze website maken inmiddels duizenden bezoekers per dag gebruik van hun gezamelijke webwinkel zoekbox die inmiddels al wordt gebruikt op tientallen website's en startpagina concepten waar de bezoekers van deze websites op basis van zoekwoorden in hun webwinkel databank om te zoeken naar een webwinkel of specefiek product

www.winkelzone.nl