Ingezonden persbericht


BO! Showcases & Open Mic in Grolsch Music Cafe


* Vrijdag 26 januari 2007 * 20.00 uur * Locatie: Grolsch Music Café (Arena Boulevard A'dam Z.O.)

Ook in 2007 is BO! Showcases & Open Mic hét muzikale platform bij uitstek voor jong lokaal talent op het gebied van Urban Arts. Naast aandacht voor jong talent biedt BO! het publiek ook weer showcases van gerenommeerde artiesten aan. De professionele acts van de eerste editie in 2007 zijn: JAY COLIN, bekend uit de film Dutch Touch, SHOCK-E (finale Grolsch grote prijs van Nederland) en BROWN HILL.

Grass-roots acts krijgen via BO! de kans zich te presenteren aan het Amsterdamse publiek. Deze (nieuwe) lichting talenten zullen hun door Hip-Hop geïnspireerde acts met verve op het podium ten toon spreiden. De grass-roots acts op de avond zullen zijn: ONE-VOIZ, DE VEELPLGERS en met live band POISON-IVY.

Het afwisselen van jong talent met professionele acts zorgt voor een unieke synergie en een bijzondere sfeer die kenmerkend zijn voor de BO! avonden. Het is diezelfde bijzondere sfeer die mensen uit het publiek ertoe verleidt om via de 'Open Mic' hun talenten te laten zien en horen. Dit maakt BO! het 'luisterend oor van de straat' en bevestigt de leidende rol van onze Showcases & Open Mic binnen de Nederlandse 'Urban scene'.


* BO! Showcases & Open Mic op vrijdag 26 januari 2007


* Tijd 19:30 t/m 23:00 uur


* Locatie Grolsch Music Café, ArenA Boulevard 242 in Adam Zuidoost, aan het einde van de boulevard


* Parkeren Villa Arena P5


* Entree ¤ 5,00 (¤ 4,00 met kortingspas)

Voor meer info surf naar de website van ZO! cultuur - www.zocultuur.nl - of mail naar info@zocultuur.nl. Adres: Bijlmerplein 79, 1102 BH Amsterdam Zuidoost, tel. 020-4511840.